Į vaikų globos namus negrįžta 14-metė: atpažįstant padėtų liūto tatuiruotė

  • Teksto dydis:

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono policijos komisariatas ieško be žinios dingusios Šakių miesto VšĮ „Vaikų globos namai“ globotinės.

Spalio 12 d. apie 14 val. iš globos namų, esančių Šakiuose, V. Kudirkos g., išėjo ir iki šiol negrįžo 14 metų globotinė Renalda Burzdžiūtė.

Požymiai: apie 175 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, ilgų juodų plaukų, ant dešinės rankos plaštakos tatuiruotė, kurioje pavaizduota liūto galva su ornamentais. Vilkėjo languotą juodos spalvos paltą, tamsios spalvos džinsines kelnes, avėjo juodos spalvos sportinius batelius su baltais padais.

Turimais duomenimis, iš Šakių miesto mergina išvyko šių metų spalio 12 dieną ir šiuo metu gali būti Lazdijų rajone.

Asmenis, turinčius informacijos apie galimą R. Burzdžiūtės buvimo vietą, policija prašo kreiptis į Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono policijos komisariatą, esantį Šaulių g. 4, Šakiai, arba susisiekti su vyriausiuoju tyrėju Artūru Balčiūnaičiu tel. 8 700 63 235, 8 640 33 293; el p. arturas.balciunaitis@policija.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

tigras

tigras portretas
Pasirodo tas dryžuotas padaras tai liūtas, o nedryžuotas ir su karčiais tai tigras. O aš neprotingas visą gyvenimą klydau manydamas, kad atvirkščiai.

ženklai

ženklai portretas
miegantis liūtukas, tai reiškia žopa jau jai, nusižude galimai, dabar toks bumas

Anonimas

Anonimas portretas
Coliukė pabėgo! "apie 1,75 cm ūgio" beraščiai rašinėtojai....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių