Kauno rajone per avariją žuvo vairuotojas iš Latvijos

Antradienį popiet Kauno rajone per avariją žuvo jaunas vairuotojas iš Latvijos.

15 val. 34 min. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad kelyje Vilnius – Klaipėda prie Cinkiškių kaimo įvyko avarija – automobilis „Mercedes Benz Sprinter 213“ atsitrenkė į į priekyje važiavusio ir pristabdžiusio vilkiko „Renault Magnum“ puspriekabę.

„Atvykę medikai konstatavo, jog prispaustas žmogaus jau negyvas. Ugniagesiai supjaustė automobilį ir išlaisvino žuvusiojo kūną“, – portalui kaunodiena.lt sakė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

Jos teigimu, per eismo įvykį ant kelio išsiliejo nemažai kuro, tepalų, todėl į įvykio vietą buvo išsiųstas specialus ugniagesių ekipažas, kuris sutvarkys užterštą kelio atkarpą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ryšių su visuomene poskyrio viršininkė Simona Banėnienė pasakojo, kad automobilis „Mercedes Sprinter“ buvo su Latvijos valstybiniais numeriais. Žuvo automobilį vairavęs šios šalies pilietis, gimęs 1989 metais. Daugiau keleivių automobilyje nebuvo.

„Pirminiais duomenimis, vilkiko vairuotojas per avariją nenukentėjo", – teigė policijos atstovė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių