Masinė avarija kelyje Marijampolė–Kalvarija: sužeisti pareigūnai, ukrainietė ir lenkas

Kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai per avariją nukentėjo keturi žmonės – du Marijampolės policininkai bei Ukrainos ir Lenkijos piliečiai.

5.24 val. buvo gautas pranešimas apie masinę avariją likus maždaug 24 kilometrams iki pasienio.

Marijampolės apskrities policijos atstovė Ieva Šlivinskienė BNS sakė, kad į stovintį sunkiasvorį vilkiką miškavežį atsitrenkė ta pačia kryptimi važiavęs lengvasis automobilis „Ford“.

„Nuo smūgio šis automobilis pakeitė kryptį ir kliudė šalikelėje stovintį policijos pareigūnų automobilį. Policijos automobilis stovėjo, nes pareigūnai padėjo pildyti eismo įvykio deklaraciją dėl kitos avarijos. Tuo metu prie policijos automobilio stovėjo du asmenys ir policijos pareigūnas, o pačiame policijos automobilyje sėdėjo kitas policijos pareigūnas. Jie visi eismo įvykio nukentėjo“, – BNS sakė I. Šlivinskienė.

Pirminiais duomenimis, žmonės sunkių sužalojimų nepatyrė, visus greitoji pagalba pristatė į Marijampolės ligoninės Priėmimo skyrių apžiūrai. Policininkai patyrė sumušimus ir buvo išleisti gydytis ambulatoriškai.

Ukrainos pilietei diagnozuoti šonkaulių lūžiai, Lenkijos piliečiui lūžo raktikaulis.

„Ukrainos pilietė kelyje norėjo apsisukti, į jos mašiną įvažiavo krovininis automobilis“, – apie pirmąją avariją pasakojo I. Šlivinskienė.

Pildant deklaraciją dėl avarijos, į kurią pateko ukrainietė, įvyko antra avarija.


Šiame straipsnyje: masinė avarijakelias Marijampolė–Kalvarijasužeisti pareigūnaiavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių