Brolių kelionė motociklais baigėsi ligoninėje

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Raseiniuose įvyko dviejų motociklininkų avarija, praneša Šiaulių policija.

Birželio 9 d. 21.47 val. Raseiniuose, Stonų gatvėje 39 metų vyras, vairuodamas motociklą „Suzuki“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė transporto priemonės ir vertėsi ant šono. Iš paskos motociklu „Suzuki“ važiavęs jo 38 metų brolis, bandydamas išvengti susidūrimo, staigiai stabdė, tačiau dėl slidžios kelio dangos jo vairuojamas motociklas pradėjo slysti asfaltu, vertėsi ant šono ir trenkėsi į ant važiuojamosios kelio dalies nugriuvusį brolį.

Eismo įvykyje motociklo 39 metų vairuotojas dėl dubens, šonkaulio lūžimų ir žasto sumušimo paguldytas į Kauno klinikas, kitas 38 metų motociklo vairuotojas po apžiūros Raseinių ligoninėje peties ir žasto sumušimus gydosi ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksloatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: motociklų avarijanelaimingas atsitikimasavarijos Lietuvojeavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas portretas
Kas tau ačiū dievui kad kelias buvo slidus ir įvyko kas įvyko dalbajobas esi nk nžn o loji kad palot....

Aciu Dievui,

Aciu Dievui, portretas
Klaipedoje jau atiminejamos TA sitiems triuksmadariams ir skiriamos solidzios baudos! Gal ir kitur prades juos suvaldyti!? Juk tai ne tik naktinis triuksmas,bet ir nelaimes aplinkiniams ir jiems patiems!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių