Pereiti į pagrindinį turinį

Nuo kelio Kėdainių rajone nuvažiavo ir vertėsi „Volvo" automobilis

2019-12-20 13:35

Praėjusią parą, gruodžio 19-ąją, policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 84 eismo įvykius, 16-oje iš jų nukentėjo žmonės. Žuvo keleivis ir keturračio vairuotojas.

Feisbuko grupės „Reidas“ nuotr.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, keliuose ir gatvėse pėstieji, pirminiais duomenimis, į eismo įvykius pateko Vilniuje, Šiauliuose, Jonavoje, Lazdijuose, Prienuose ir Šakiuose.

Važiuodamos viešuoju transportu nukentėjo dvi 58-erių ir 70 metų moterys, šie eismo įvykiai įvyko sostinėje.

Mirtimi pasibaigusios eismo nelaimės įvyko Kėdainių rajone ir Plungėje.

Ketvirtadienio rytą Kėdainių rajone, Aukštuoliukų kaime, kelyje Betygala-Ilgižiai-Krakės-Bokštai, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavo ir nuo kelio nuvažiavęs į laukus vertėsi automobilis „Volvo XC70". Iš automobilio iškrito ir žuvo 60 metų keleivis. Nukentėjo automobilį vairavęs, teisės vairuoti neturintis, neblaivus 38 metų vyras. Jis uždarytas į areštinę.

Pavakarę Plungėje vairuojamo keturračio „Dinli" nesuvaldė 42 metų vyras. Pirminiais duomenimis, dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio, transporto priemonė nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į elektros stulpą ir nuo smūgio vairuotojas nugriuvo. Vyras mirė nelaimės vietoje, jis važiavo be saugos šalmo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų