Paaiškėjo, kada į amžinojo poilsio vietą bus išlydėtas negyvas rastas A. Remeikis

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Utenoje bus galima atsisveikinti su paslaptingai mirusiu Utenos rajono administracijos direktoriumi Audriumi Remeikiu. O sekmadienį velionio urna bus palydėta į amžinojo poilsio vietą.

„Dar visai neseniai kartu dalyvavome pasitarimuose, kalbėjome apie laukiamus darbus, diskutavome svarbiomis rajonui ir jo žmonėms temomis, ieškojome problemų sprendimo būdų. Sunku rašyti ir sakyti apie Audrių Remeikį „buvo“. Direktoriui liepą būtų sukakę  52-ji... Netekome ypatingai doro, atsakingo, darbštaus, pareigingo ir nuoširdaus žmogaus. Netekome vieno svarbiausių savivaldybės vadovų, savo sprendimais lemiančio Utenos rajono vystymąsi. Audrius Remeikis labai atsakingai žiūrėjo į savo pareigas ir išgyveno dėl kiekvienos problemos, kliudžiusios įvykdyti vieną ar kitą darbą“, – jautrius žodžius socialiniame tinkle netikėtai mirusiam kolegai skyrė bendradarbiai.

Kaip pranešama, atsisveikinti su Utenos rajono savivaldybės direktoriumi bus galima šeštadienį, vasario 27 d., nuo 16 val. Parapijos namuose prie Utenos Kristaus žengimo į dangų bažnyčios, esančios adresu Vytauto a. 1.

Urna išnešama sekmadienį, vasario 28 d., 14 val. Amžinojo poilsio velionis atguls Vyžuonų kapinių kolumbariume.

Primename, kad pirmadienio rytą pasivaikščioti į parką išėjęs A. Remeikis dingo be žinios. Antradienio popietę jo kūną šauliai ir pareigūnai rado miškelyje, netoli namų.

Kol kas Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus mirties priežastis nėra žinoma ir paaiškės tik ekspertams pateikus išvadas. Šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas, tiriamos įvairios įvykio versijos, tarp jų – ir dėl  galimai įvykdyto nusikaltimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pavardenis

Pavardenis portretas
Niekas jo nezude jis pats.ir dar tokioj Utenoj bei judriausioj vietoj.nesamone.zmogus sirgo depresija o ir darbas buvo ne is lengvuju.tik nesakoma visuomenej kad jis pats tai padare.o kam reikia patys artimiausi zino ir uztenka...

Jūratė

Jūratė  portretas
Labai gaila buvęs mano klasiokas amžina jam, poilsį

Keista

Keista portretas
labai, tiesiog netelpa i..jokius remus.. kad pusantros paros netoli namu.prie pat Norfos Ir judriausios Kupiskio gatves niekas nepa.stebejo gulincio mirusiojo. Gal saviskiai jo neieskojo arba jis cia padetas pries pat gausia paieska.Panasu, kad kai kurie ieskotojai zinojo, kur jo ieskoti.Nors kremavimas yra tiesioginis ikalciu slepimas,garantuoju, kad laikui begant paaiskes labai baisus dalykai
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių