Praėjusi para keliuose: daugiausia nelaimių – pėsčiųjų perėjose

Praėjusią parą, trečiadienį, policija šalies keliuose užregistravo 75 eismo įvykius. Neblaivūs eismo dalyviai, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, sukėlė tris eismo įvykius.

Per parą įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių, tarp sužeistųjų – 4 nepilnamečiai.

Ryte, 7.35 val., Kauno rajone, Garliavoje, automobilis, sukdamas sankryžoje į kairę, susidūrė su 14-mečiu dviratininku, važiavusiu per pėsčiųjų perėją. Paauglys gydomas ambulatoriškai.

Apie 9 val., Vilniuje, Paribio-Pieninės gatvių sankryžoje, pavėžėjimo paslaugų automobilį vairavęs 52 m. vyras, iš šalutinio kelio įvažiuodamas į sankryžą, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio ir su juo susidūrė. Įvykio metu sužeisti abu vairuotojai ir antrajame automobilyje važiavęs 4 m. keleivis.

Apie 11 val., Marijampolėje, R. Juknevičiaus gatvėje, prie mokyklos, 54 m. vyras automobiliu kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusį 15-metį berniuką ir iš įvykio vietos pasišalino. Pasak Lietuvos kelių policijos tarnybos pranešimo, dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Popietę, 15.30 val., Kaune, Kęstučio gatvėje, 82 m. senjoras, vairuodamas automobilį, nesustojo prieš pėsčiųjų perėją, prieš kurią sustojo kitas automobilis, nepraleido per perėją ėjusios pėsčiosios ir ją partrenkė. Sužeista moteris buvo pristatyta į Kauno klinikas.

Darbo dienos pabaigoje, 17.00 val., Kaune, V. Krėvės prospekto sankryžoje su Pasimatymo akligatviu, lengvasis automobilis apvažiuodamas miesto maršrutinį autobusą, staiga stabdė ir suko į dešinę, dėl to autobuso vairuotojas, vengdamas susidūrimo, buvo priverstas staigiai stabdyti ir tuo metu autobuso salone nukrito ir susižalojo 78 m. keleivė. Ji dėl daugybinių sumušimų buvo pristatyta į Kauno klinikas. Eismo įvykį sukėlęs automobilis iš vietos išvažiavo, policija pradėjo tyrimą.

17.30 val., Prienų rajone, Pašventupio kaime, Jungtinėje Karalystėje įregistruotas automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu kitu automobiliu, kuriame važiavo 4 žmonės. Susidūrimo metu sužeistas antrojo automobilio vairuotojas ir du kartu važiavę keleiviai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

W

W portretas
nereikia listi po ratais , praleisti reikia metalo gabala , neverta bandyti galva ji aplankstyti .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių