Prie parduotuvės pririštas šuo Šiauliuose įkando mažamečiui, šis paguldytas į ligoninę

  • Teksto dydis:

Šiųmetė Žolinė Šiauliuose pažymėta skaudžia nelaime – jos popietę šuo įkando mažamečiui, kuriam prireikė net stacionarinės medikų pagalbos.

Kaip praneša Policijos departamentas, nelaimė įvyko 15.35 val. Šiaulių Vilniaus gatvėje. 

Nukentėjusysis – 2018 metais gimęs berniukas.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai išsiaiškinti, kad mažamečiui įkando prie parduotuvės stovo pririštas šuo.

Nukentėjusysis dėl patirtų sužalojimų paguldytas į Respublikinės Šiaulių ligoninės moters ir vaiko klinikas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo, už ką Baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba net laisvės atėmimą iki vienerių metų.


Šiame straipsnyje: mažametisįkando šuoŠiauliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Taip pat siūlyčiau patikrinti ip adresus tuos žmonės kurie rašė, jog žudo šunys. Čia jau viešas prisipažinimas. Ir tokius asmenys reikia bausti įstatyme numatyta tvarka. Tikrai visa info reikia perduoti policijai.!

Anonimas

Anonimas portretas
O kur buvo tėvai tuo metu kai įkando šuo???? Už vaiko nepriežiūra paduočiau į teismą pirmą. Antra šunys įstatimiškai galima palikti prie parduotuvių. Svarbu nesivesti į parduotuvę pačia šunio. Šioje situacijoje kalti tėvai už vaikų nepriežiūra. O šunys be atsnukio galima palikti jei jų veislė ne kovinė.

Tfu

Tfu portretas
Čia jau ne pirmą kartą kažkoks iškrypėlis atviru tekstu kaltina šunų šeimininkes zoofilija. Matyt, pats pakrypęs - kas kam rūpi, o alkanam duona. Ar nevertėtų viešai įžeidinėjamoms moteriškėms pareikšti bendrą ieškinį? Baudos už įžeidinėjimą nemažos, paklos nusmurgėlis krūvą pinigėlių, gal praeis noras savo fantazijas viešinti? Surasti šmeižiką pagal IP nesunku, yra komentatorių už menkesnius niekus nuskalpuotų...
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių