B. Vanagas galimai smurtavo prieš draugę: pradėtas ikiteisminis tyrimas

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo smurto – tyrime galbūt bus apklaustas žymus lenktynininkas Benediktas Vanagas.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Somorokovskaja BNS sakė, kad policija gavo iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje, sureagavo, kol kas nėra įtariamųjų, nėra sulaikytų asmenų. Policija neįvardija įtariamojo, motyvuodama, kad jis nėra viešas asmuo, be to, nenorima atskleisti ikiteisminio tyrimo duomenų.

Policija gavo pranešimą iš moters, ji nurodė, kad prieš jos draugę smurtavo gyvenimo draugas.

Portalas lrytas.lt cituoja, įtariama, smurtą patyrusios moters laišką, jam rašoma, „kad Benediktas spyrė man, kai nepildžiau tam tikrų jo pageidavimų. Po smūgio jaučiau pykinimą. Dešinė veido pusė iki šiol aptirpusi, užgulta ausis“.

Vilnietė buvo pristatyta į gydymo įstaigą. Kaip rašo portalas, jos draugystė su žinomu lenktynininku, visuomenės veikėju B. Vanagu užsimezgė prieš 6 metus. Pasak vilnietės, per tą laiką jai teko nuolat susidurti su pavydo, pykčio proveržiais, tačiau prie fizinio smurto nebūdavo pereinama.

Su B. Vanagu BNS antradienį susisiekti nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gera ir ta k...a

Gera ir ta k...a portretas
Tegu tik nesako kad nežinojo kad Vanagas yra vedes ir turi vaikų. Ale mat gerai išlaikė, kišė pinigus tai kur tau jinai su juo nesikruš kad ir žinojo kad vedes. Įdomu kaip dabar į tai sureguos Vanago žmona sužinojusi kad vyras jai nebuvo ištikimas net 6 metus, tikriausiai paduos skyrybom. Tik va kada išaiškėjo Vanago juodi darbeliai, jeigu būtu neužvožes šitai šliuchai tai po šiai dienai viskas būtu tyku ramu, net lapė nesulotu.

AŠ manau

AŠ manau portretas
Skaičiau turi žmona ir vaikų.Ir mat dar draugės reikia.Ir štai maršas už šeimas.Pritariu homuseksualams įteisinti partnerystę.Jie mūsų tautos dalis ir niekas jų nenuleido iš kosmoso.Tik baikit tas eitynes ir tom vėliavom nesivyniokit.Patys kiršinate visus.

Bobmušei Lt.pilna tokių.

Bobmušei Lt.pilna tokių. portretas
Nesusituoke tai ne šeima ,o gyvena susimetę,tokiu dauk yra,ko vyrai su bobomis mušasi,matyt vyrų tarpe silpni lieka draugės jei turi vaikų vaikai Jei kas negerai negyvenkk labai paprasta nesusituokę,tas mušimas iš vis situacija dar labiau pablogina yėvam savo vsaikų mušti nevalia.,koks žemas lygis,susirinkčiau manatkes ir dinkčiau.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių