Brolį per konfliktą peiliu sužalojusiam vyrui gresia iki 12 metų nelaisvės

Panevėžio apygardos prokuratūroje baigtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Prieš teismą stos brolį peiliu sužalojęs vyras.

Į Panevėžio rajone esantį kaimą greitosios pagalbos medikai ir policija skubėjo vasario 8-ąją. Į Bendrąjį pagalbos centrą paskambino pats nukentėjusysis.

Jis pranešė, kad peiliu jį sužalojo kartu gyvenantis 47 metų vyresnysis brolis. Vyrui buvo padarytos dvi žaizdos peiliu, pažeidusios vidaus organus.

Įtariamajam iškart po įvykio buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Ikiteisminį tyrimą atliko Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, tyrimui vadovavo Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorė Sandra Povilonienė.

Prokurorės teigimu, ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad kartu gyvenantys broliai ir anksčiau konfliktuodavo, tačiau šį kartą jų ginčas vos nesibaigė tragiškai.

Byla perduota Panevėžio apygardos teismui. Įtariamajam gresia laisvės atėmimą nuo 2 iki 12 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas  portretas
Babkės, ir visas Lietuvos teisingumas! Kiek tada Jurbarko pidarui sumokėti už sugaištą jo laiką? Kreivų veidrodžių karalystė.

nordland

nordland portretas
kaip tai 12 metu ?? jei isgyveno, vadinasi, tai tik lengvas kuno suzalojimas ir turejo buti paleistas teismo saleje, juk dabar tokia teismu praktika.

Kopustas.

Kopustas. portretas
A, tai cia reiskiasi Baisiasnis Nusikaltimas negu,kad tas Jurbarkietis Jurbarkiete ciut ne iki Mirties Atpysdino? Nu ir Teisingumas Lietuvoje, Tegul tas Teisingumas Eina Nachren.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių