Pereiti į pagrindinį turinį

Girtą vairuotoją ne tarybos metu sučiupęs pareigūnas užkirto kelią galimai nelaimei

2020-08-28 12:25
DMN inf.

Rugpjūčio 25-osios naktį, ne tarnybos metu, Pakruojo rajono keliu namo važiuodamas policijos pareigūnas Irmantas Šliūpas priešais pastebėjo įtartinai manevruojantį „Volkswagen“ markės automobilį.

Šiaulių apskr. policijos feisbuko nuotr.

Kaip rašoma Šiaulių apskrities policijos feisbuko paskyroje, minėtas pareigūnas pirmiausia pamanė, kad prieš jį važiuojantis vairuotojas naudojasi telefonu.

Tačiau netrukus Irmantas pradėjo įtarti, jog prie vairo gali sėdėti neblaivus asmuo.

Įtarimai kilo dėl to, kad transporto priemonė blaškėsi kelyje išlįsdama tai į priešpriešinę eismo juostą, tai į kelkraštį. Lėtino ir vėl didino greitį.

Pareigūnas I. Šliūpas, telefonu jau bendraudamas su kolegomis iš policijos, atkakliai važiavo iš paskos. „Volkswagen“ vairuotojas greičiausiai suprato, kad yra sekamas, todėl pasuko į nuošalų miško kelią ir sustojo.

Irmantas pasielgė taip pat ir, priėjęs prie įtarimų sukėlusio automobilio, prisistatė esantis policijos pareigūnas. Nė nemėginęs neigti, „Volkswagen“ vairuotojas pripažino vartojęs alkoholį, o jo automobilyje sėdėjo dar keturi neblaivūs keleiviai.

Atvykus policijos ekipažui, 30 metų vairuotojui nustatytas sunkus – 2,74 prom. girtumas, o už vairavimą išgėrus gresia baudžiamoji atsakomybė.

„Galima pasidžiaugti, kad vietoje ir laiku atsidūręs Pakruojo rajono policijos pareigūnas Irmantas nuo skaudžios nelaimės išgelbėjo penkis automobilyje sėdėjusius asmenis ir kitus niekuo dėtus eismo dalyvius“, – pilietišku pareigūnu džiaugėsi kolegos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų