Marijampolėje sučiupti du vyrai, galimai turėję marihuanos

  • Teksto dydis:

Pas du Marijampolės gyventojus policija aptiko narkotinių medžiagų.

Kaip pranešė Marijampolės policija, sekmadienį apie 17.20 val. Marijampolėje, Dariaus ir Girėno gatvėje, patikrinimui buvo sustabdyti du 25 ir 22 metų vyrai

Dalinės asmenų apžiūros metu vieno iš vyro kelnių kišenėje buvo rastas permatomas, polietileninis maišelis, kaip manoma, su marihuana.

Kito vyro kelnių kišenėje buvo rasti du folijos ritinėliai, kuriuose taip pat, kaip įtariama, buvo šios narkotinės medžiagos. Striukės vidinėje kišenėje taip pat buvo rasta į popieriaus skiautę suvyniota galimai marihuana.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai suciuptieji

tai suciuptieji  portretas
turejo ar buvo suciupti uz tai ko neturejo ?.... as nensistebiu ka policija zinojo ko ir kur ieskot i labai nustebo ka nerado to ka padejo....dar 1990-2000 labai daug pakistuku musu policija atliko....dare viska ka politiku banditu uzsakytus zmones nuvaryt i kapines... garlevos yvikiai labai grazus policijos ir teisesaugos zestas ...sakykim teisingumas laimejo neikainuojama kova pries blogi a laimes i laiminguju is to netai ka nepadaugejo bet dar ir nsivilimas tauta apeme......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių