Šalčininkų rajone degė namas ir ūkiniai pastatai: įtariamas padegimas

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajone degė namas ir ūkiniai pastatai, įtariamas padegimas.

Pasak šalies policijos, penktadienį, apie 19 val., Šalčininkų rajone, Jurgelionių kaime, dvejuose ūkiniuose pastatuose kilo gaisrai, kurių metu sudegė pastatai bei apdegė gyvenamasis namas.

Pastatų savininkai nustatinėjami, įtariamas padegimas.

Surinkta medžiaga dėl turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu. Už tai gali būti baudžiama laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Įtariamas padegimas,bet kaip visada niekas neieško padegeju.Kam dirbti,jeigu galima ir taip algą gauti.

tai

tai portretas
jau globalinis siu bioparazit veiksmai pries visa zmonija ir ta atlieka ciniskai ireminta to /kazkieno/ kuris su sia saika ir naikyna viska is pagrindu tam panaudodams jegos strukturas su nato ir apkvailintas mases kuriu dauguma netur interneto ir laiko tiesai atskleist nes darbas /jei turi/ ir seima kuria reik islaikyt nesuteikia komforto siai misijai kuri blokuojama siu parazityniu padaru kurie bent truputi isreiskia teisinga nuomone pagrista logika ir sveiku protu kuri dar pries 60m kgb siz ofrenikai bande ipirst ne 1 kad sie negalet iskilt i vadovus yra isimciu kaip /gero ves/ komunystas kuris ne visus ju priesakus pildo uztat pakiso slydzia /zuvi/ tykedamiesi kad si slydziai prasmuks su sa vo /gerove/ kuri numatyta pacio svab kompaniju z=0
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių