Šalčininkų rajone vyras sumedžiojo saugomo paukščio jauniklį

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajone praėjusią savaitę sulaikytas saugomo paukščio jauniklį sumedžiojęs vyras, ketvirtadienį pranešė Aplinkos apsaugos departamentas.

Vyras sulaikytas per aplinkosaugos reidą, jis sumedžiojo šaukštasnapės anties, įtrauktos į Lietuvos saugomų gyvūnų sąrašą, jauniklį.

Už padarytą nusižengimą vyrui gresia bauda nuo 800 iki 1,8 tūkst. eurų, teisės medžioti atėmimas nuo vienų iki penkerių metų bei ginklo konfiskavimas.

Taip pat pažeidėjas turės atlyginti gamtai padarytą žalą – daugiau nei 340 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažkoks iškrypimas!

Kažkoks iškrypimas!  portretas
Kas per nesąmonė lakstyti su šautuvu ir šaudyti į viską, kas kruta??? Va, pagamink ką nors - stalą, kėdę, ir šaudyk, jei protelis tik tiek išsivystęs - naikinti viską, kas yra. O gyvas padaras - ne tavo nuosavybė, tad patrauk rankas!

Medziotojas

Medziotojas portretas
Pakeite Mazeika taisykles, pries pat medziokles sezona, isseme puse anciuZ bet baudas paliko kaip uz sumedziota stumbra. Kur protingumo kriterijus dingo. Taip tai klaida ir pazeidimas bet needekvati nuobauda

Anonimas

Anonimas portretas
Uz visas tas baudas ir gamtai padaryta zala daugiau kaip 340 euru tas paukstelis tikriausiai atsigaus,ar Departamentas nupirks pas Lukasenka kita toki,bet jau nesaugoma,???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių