Pereiti į pagrindinį turinį

Šiurpą kelianti iškepto katino istorija: kaimynas papasakojo tiesą

2020-01-02 15:38
DMN inf.

Naujų metų išvakarėse Lietuvą sukrėtė šiurpinanti istorija – Radviliškyje girtas vyras nužudė ir iškepė savo katiną. Vyrui nustatytas 3,03 prom. girtumas. Praėjus kelioms dienoms kaimynas nusprendė netylėti ir papasakojo apie siaubingus vaizdus, kuriuos pamatė užsukęs pas egzekuciją surengusį vyrą į namus, pranešė Šiaulių apskrities televizija.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Redakcijos archyvo Pixabay nuotr.

Pasak kaimyno, jis šį katiną dovanojęs vyrui prieš pusmetį, o atėjęs pažiūrėti, kaip laikosi gyvūnėlis, nustėro – katinas buvo iškeptas.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Gailutė Smagriūnienė teigė, kad kaimynas katiną pamatė orkaitėje, kai šis jau buvo iškeptas.

Tačiau tai nebuvo vienintelis siaubingas vaizdas, kurį teko matyti kaimynui – lauke jis aptiko nudirtą ir užkastą katino kailį.

Atvykę pareigūnai įtariamajam nustatė 3,03 prom. girtumą. Jis buvo sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariato areštinę. 

Teigiama, kad vyras girtauja dažnai. Manoma, kad jo protą aptemdė alkoholio perteklius ir tai galėjo būti priežastis atlikti šį šiurpą keliantį poelgį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų