Smūgis narkotikų pardavėjams: pareigūnams įkliuvo platindami kanapes

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 3 d. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – apskr. VPK) Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus (toliau – KPONTS) pareigūnai sudavė smūgį narkotinių medžiagų platinimui Jurbarko mieste bei rajone.

Sulaikyti du asmenys (gim. 1994 m. ir 1986 m.) pasikėsinimo perduoti galimai narkotines medžiagas metu. Paimta apie 350 g galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos – kanapių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 str. 1 d. Už tokią nusikalstamą veiką gresia sankcija – laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Marijampolės apskr. VPK KPONTS ir toliau stebi bei prižiūri įvairias, net ir nutolusias apskrities teritorijas,  kuriose plinta narkotinių medžiagų prekyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

8

8 portretas
Pfff... Ant Kauno narko prekeivei baimės jausmą senei pamiršę! Nes Skvernas su VoVeryga įžvelge tik koronkės "nusikaltėlius"!!! Tarp kitko, Tuoj ateis antra "Kauno mafijos" banga, H.Daktrą jūs prisiminsit kaip normalų,taisykles besilaikantį žmogų...

Joks

Joks portretas
Prasom mieli pareigunai pas mus i Kauna Vilijampole prie Sajungos aikstes...kada cia ivesite tvarka,gana nuodyti jaunima! Turbut smulkmenu nereik ir patys zinote taskus, laukiame

Narkomanas

Narkomanas portretas
Hahah, cia kas nuotraukoje? Panasu, kad laukines kanapes, o dar blogiau visiskai sudziuvusios, kuriu poveikis toks pats kaip ir arbatos rukymas. Buka policija! Ne be reikalo valstieciu mentas dirba premjero pareigose, o buves komisaras na tik darbo metu anglu kalba mokinosi ir i sporto sale kociotis eidavo, o dar ir sau valstybine darbo vieta Londone pasidare.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių