Užpuolikai įgrūdo moterį į bagažinę ir grasino ją sudeginti

  • Teksto dydis:

Rukloje šeštadienį keturi vyrai moterį įgrūdo į bagažinę ir, nuvežę ją į mišką, grasino sudeginti.

Rukloje šeštadienį keturi vyrai moterį įgrūdo į bagažinę ir, nuvežę ją į mišką, grasino sudeginti. Tačiau 1979 metais gimusi I.V. nuo užpuolikų pabėgo, o vienas įtariamasis sulaikytas.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad, pasak moters, apie 20.40 valandą Piliakalnio gatvėje moterį prie daugiabučio laiptinės užpuolė keturi vyrai. Vienas jų moteriai sudavė, po to keliese atėmė mobilųjį telefoną ir įgrūdo ją į automobilio bagažinę.

Pasak pareigūnų, moteris buvo nuvežta į šalia Ruklos esantį miškelį, kur vyrai prievarta girdė ją alkoholiniais gėrimais ir grasino sudeginti. Tačiau I.V. nuo užpuolikų pabėgo.

Sekmadienį 13.30 valandą Kauno policininkai sulaikė vieną iš įtariamųjų - 45 metų Kauno gyventoją. Kitų įtariamųjų ieškoma.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą. Už tai baudžiama laisvės atėmimu iki ketverių metų.


Šiame straipsnyje: Ruklabagažinėkaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Runkelis

Runkelis portretas
Bobelė ką norėjo, tą ir gavo. Gal daugiau nevilios svetimų vyrų.

manjana

manjana portretas
Norėtųsi sulaukt "rimtų" komentarų: tipo"Jūs,kaimiečiai , nieko nežinot, tik lojat. Merga pati kalta,kad ėjo.Būtų grioviais šliaužusi, kas ją kabintų? O dabar, "bachuriukai" pavežė,apie meną pakalbėjo,priminė, kad skolinga 1,3 lt. o policija iš karto --už klyno ir į cypę. Dabar gaidžiai turės advokatus samdyt,ieškot, kaip mentams kyšį perduot,o visos tos išlaidos pliusuosis prie 1,3 lt.

Jo

Jo portretas
Ar nebus ta nuskriaustoji paleistuve? Man atrodo ,kad prisidirbo pati kaip kokia Jonaitiene . LInksminosi su ne savo vyrais ir atejo atpildo valanda. Be reikalo i miska neveza . O cia dar degtiene girde .
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių