Pereiti į pagrindinį turinį

Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou

2010-12-14 19:03
Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou Aktorius H.Jackmanas susižeidė leisdamasis lynu į televizijos pokalbių šou

Australijos kino žvaigždė Hugh Jackmanas antradienį įgijo mėlynę paakyje, mėgindamas įspūdingai įžengti į JAV televizijos pokalbių laidos vedėjos Oprah Winfrey šou - nusileidęs į sceną lynu, nutiestu nuo Sidnėjaus operos rūmų.

42 metų aktorius susimušė veidą, kai praskriejo virš 6 000 Ophrah gerbėjų galvų ir nevykusiai nusileido televizijos karalienės scenoje, įrengtoje netoli įspūdingų operos rūmų, pranešė įvykio vietoje buvę naujienų agentūros AFP žurnalistai.

O.Winfrey liepė atnešti paketą su ledu, o greitosios pagalbos medikai skubiai prišoko prie nukentėjusios filmų "Iksmenai" ir "Van Helsingas" žvaigždės.

Tuo metu laidos filmavimas buvo trumpam sustabdytas.

"Buvo labai smagu iki pat pabaigos. Per daug smagu", - juokavo H.Jackmanas, kuris iškart po šio incidento gydytojų buvo nuvestas nuo scenos, tačiau po kelių minučių vėl pasirodė nugrimuotu paakiu, kuris buvo aiškiai sumuštas ir sutinęs.

"Man neskauda", - patikino aktorius apstulbusius gerbėjus, pridūręs, kad leisdamasis "pernelyg susijaudino" ir užsižiūrėjo į nuostabų Sidnėjaus uosto bei jo garsiojo tilto vaizdą.

Besišypsantis H.Jackmanas vėliau gurkšnojo vyną ir ragavo užkandžius su populiaria australiška užtepėle "Vegemite", kalbėdamasis su O.Winfrey.

O.Winfrey Australijoje įrašinėjo savo pokalbių šou, kuris buvo rodomas 24 metus, dvi paskutinio sezono laidas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų