Pereiti į pagrindinį turinį

Ant „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo – masinė reinkarnacija

2012-11-09 18:50
Ant „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo – masinė reinkarnacija
Ant „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo – masinė reinkarnacija / DMN archyvo nuotr.

Šį sekmadienį LNK šokių projektas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ pasikeis neatpažįstamai. Artėjantį vakarą poros turės savo šokiu pabaigti sakinį „Kitame gyvenime atgimsiu...“ ir pasirodyti, kokiu gyvūnu jie norėtų būti naujame gyvenime.

Ingrida virs pantera, Renata  ir Vadimas – peštynių gaidžiais, Tina ir Tadas – vienu paukščiu, Katažina ir Dainius – drugeliais, kurie plasnos tik vieną gražiausią gyvenimo dieną, Aušra ir Tomas - kirmėliukais, Gintarė ir Vytautas – beždžione ir liūtu, Mantas ir Ala – stručiais, Donatas su Rasa – voru ir muse, o Merūnas su Ieva – fakyru ir pagal dūdelės muziką šokančia kobra.

„Čia Ovidijus manyje mato panterą, - juokiasi sekmadienio vakarui besitreniruojanti Ingrida Kazlauskaitė. – Nors pati sau atrodau katiniška, jis sako, kad turiu grobuoniškumo. Iš tikrųjų – manęs už uodegos nepatampysi ir prieš plauką nepaglostysi, nors ir esu miela“.

Kirmėle kitame gyvenime atgimti norinti Aušra Štukytė sako, kad kirmėliukai – be reikalo užmiršti sutvėrimai. „Kirmėlėmis šlykštimasi, o iš tikrųjų jos gražios, pūkuotos ir originalios. Ir reikalingos. Viskas prasideda ir baigiasi kirmėliukais“.

Vorais žavisi Donatas Baumila, savo šokyje sekmadienį jis megs voratinklį  musei – šokėjai Rasai Židonytei. „Voras – labai charakteringas gyvis. Jis žavi savo keistumu ir tuo, kad, nors yra labai mažas, žmonės jo bijo ir privengia“.

Stručiu tapsiantis aktorius Mantas Stonkus juokiasi: „Aš iš išvaizdos labiausiai panašus į strutį. Todėl rinkausi tokį personažą. Be to, šie paukščiai greitai bėga - taip, kaip aš per gyvenimą“.

Stručiais, kobromis, kirmėlėmis ir gaidžiais tapusius šokėjus sekmadienio vakarą vertins Rusijos ledo karalienė, olimpinė čempionė, šokėja ant ledo Tatjana Navka, kuri vadovaus konkurso komisijai. Rusijos žvaigždei talkins komisijos nariai Giedrius Drukteinis, Aurelijus Liškauskas ir svečias - daugiausiai šokių televizijoje matęs laidų vedėjas Rolandas Vilkončius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų