Britanijoje pensininkas neteko viso gyvenimo santaupų, palikęs jas ant automobilio stogo

Bankais nepasitikintis britas pensininkas pametė viso gyvenimo santaupas – 80 tūkst. svarų sterlingų, kuriuos pasidėjo ant savo automobilio stogo ir sėdęs prie vairo nuvažiavo, rašo Britanijos dienraštis „The Daily Mail“.

68 metų vyras savo pinigus reguliariai vežiojosi iš namų į darbą ir atgal. Kiekvieną dieną jis pasiimdavo pinigus iš savo miegamojo ir pasidėjęs automobilyje važiuodavo į darbą. Suvokęs, ką padarė, senukas drauge su anūku ėmė karštligiškai ieškoti pinigų šalia savo namų Vestklifo miestelyje Esekso grafystėje.

Pensininkas pasakojo radęs tik gatvėje besiplaikstančius celofaninius maišelius, kuriuose buvo pinigai.

„Mano automobilis niekada nebūna nuo manęs toliau nei per kokius tris metrus, kai aš dirbu. Todėl galiu nuolat užmesti į jį akį, – pasakoja savo vardo ir pavardės nenorintis skelbti vyras. – Tą rytą aš išvažiavau iš namų 6.20 val. ir iki vidurdienio nesuvokiau, kad juos pamečiau. Grįžęs namo patikrinau miegamąjį, nes maniau, gal palikau juos ten. Tada suvokiau, jog greičiausiai pinigus pasidėjau ant automobilio stogo.“

Pensininkas taupė visą gyvenimą, kasmet atidėdamas po 2 tūkst. svarų sterlingų. Vyras prašo pinigus radusį žmogų juos grąžinti. „Nelabai tikiu juos atgausiąs, bet tikrai atsilyginsiu tam, kas juos grąžins“, – sako nelaimėlis.

Esekso policija ta proga paragino žmones santaupas laikyti bankuose.


Šiame straipsnyje: Britanija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių