I.Jurgelevičiūtės draugai negali patikėti jos kalte

Šaltakraujė užkietėjusi vagilė? Nekalta aplinkybių auka? O gal dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės suėmimas tiesiai televizijos studijoje – viso labo viešųjų ryšių akcija ar... neregėto masto reklama?
Po praėjusio šeštadienio nakties, kuomet Policijos departamento pareigūnai sulaikė nuolatinėmis vagystėmis įtariamą dainininkę I.Jurgelevičiūtę, klausimų ir šokiruojančių faktų - tik daugėja.

LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ žurnalistų pakalbinta atlikėja, ilgametė I.Jurgelevičiūtės draugė Liveta Kazlauskienė neslėps susijaudinimo: ”Aš uždaviau daug klausimų, pagalvojau, kodėl ji taip pasielgė. Kokios bėdos prispyrė ją, kad buvo priversta taip padaryti“?

Prieš keletą mėnesių su Irma projekte „Žvaigždžių duetai“ dalyvavęs aktorius Eimutis Kvosčiauskas bus atviras – pamatęs pranešimus apie buvusios scenos parterės sulaikymą, jis net aiktelėjo. „Pagalvojau: „Ot, Irma, šaunuolė, visai kaip Holivudo žvaigždė. Tačiau kai supratau, kad istorija yra tikra, netekau žado“, - pasakos aktorius.

Ar iš tiesų Irma vogė? Ar tikrai šokėjų persirengimo kambariuose buvo sulaikyta su nenuginčijamais įkalčiais?

Kokias paslaptis atskleidė šeštadienio naktį Policijos departamento apklausose apsilankę Irmos Jurgelevičiūtės kolegos? Ar buvo atlikta krata dainininkės tėvų namuose? Ką apie visą šią istoriją mano daugybę metų Irmą pažįstantys kaimynai? Ir ką pasakys atvirumui pasiryžę scenos žvaigždės kolegos bei artimiausi draugai?

Apie visa tai – jau šiandien 20.30 val. LNK laidoje “Neišgalvoti gyvenimai” su Rolandu Vilkončiumi.


Šiame straipsnyje: Irma Jurgelevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių