Pereiti į pagrindinį turinį

"Išsipildymo akcijai" ir šiemet paaukota daugiau nei 2 mln. litų

2009-12-26 15:08
"Išsipildymo akcijai" ir šiemet paaukota daugiau nei 2 mln. litų
"Išsipildymo akcijai" ir šiemet paaukota daugiau nei 2 mln. litų / Gedimino Bartuškos nuotr.

Lietuvos žmonių gerumo neužtemdo jokia krizė. Tai įrodė visą Kalėdų dieną trukęs TV3 “Išsipildymo akcijos“ telemaratonas, kurio metu likimo nuskriaustiems vaikams paaukota daugiau nei 2 milijonai litų.

Panaši suma vaikus pasiekė ir pernai. Šiemet dar iki telemaratono pradžios jau buvo paaukota beveik pusė milijono litų. Nors baigiamasis „Išsipildymo akcijos“ koncertas - piratų pasaka buvo įrašytas iš anksto, tiesioginėse laidose iš TV3 studijos sveikinosi net aštuoni vedėjai: Nomeda Marčėnaitė, Marijus Mikutavičius, Livija Gradauskienė, Aušra Kilkuvienė, Gediminas Jaunius, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Larisa Kalpokaitė ir Rokas Petkevičius.

Jie ragino aukoti daugiau nei 10 tūkst. beglobių vaikų ir priminė skaudžias ligoniukų istorijas, kuriems kelią į sveikatą ir laimę užkerta vienintelė kliūtis - pinigai operacijoms, vaistams, reabilitacijoms ir kt. Mažųjų skausmas jaudino ne tik žiūrovus - pažiūrėjusi siužetą apie Demianą, prikaustytą prie neįgaliojo vežimėlio, tiesioginiame eteryje ašarų nesuvaldė L.Gradauskienė.

Geros valios žmonės taip pat neliko abejingi: visos akcijos metu trumpaisiais telefono numeriais skambindami ar rašydami SMS žinutes paaukojo daugiau nei 2 mln. 71 tūkst. litų . „Išsipildymo akcijos 2008“ organizatoriai sumą patikslins, kai bus suskaičiuoti visi pinigai už apmokėtas mobiliųjų telefonų abonementų gruodžio mėnesio sąskaitas, lėšos už „Maximoje“ įsigytus akcojos magnetukus ir į labdaros fondo sąskaitą pervestos lėšos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų