Kas verčiausias būti lietuviškojo „X faktoriaus“ žvaigžde?

Devintojoje tiesioginėje „X faktorius“ laidoje paaiškėjo trys superfinalininkai, kurie sekmadienį varžysis dėl pagrindinio prizo.

Kovoti yra dėl ko – nugalėtojo laukia 50 tūkst. litų ir galimybės dirbti su garsiausia pasaulyje įrašų bendrove „Sony Music“. Laimingųjų trijulę pristato „TV diena“, o kas laimės „X faktorių“, spręs tik TV3 žiūrovai.

Giedrė Vokietytė. Šios lietuviškąja Pink vadinamos 24-erių merginos neįmanoma nepastebėti minioje, ji savita ir ryški – raudona skiauterė, tatuiruotės, auskarai ir be proto nuoširdi šypsena. Giedrė – be penkių minučių veterinarijos gydytoja, dievinanti žirgus. Ir muziką! Kai Giedrės klausanti publika ima siautėti, – ploja, klykia ir skanduoja jos vardą, – belieka konstatuoti, kad ji turi viską, ko reikia tikram „X faktoriaus“ nugalėtojui.

RSP. Kūrybinėje „X faktoriaus“ stovykloje į šią repo grupę sujungti trys individualistai – Viktorija Vyšniauskaitė, Ingrida Toleikytė ir Dominykas Latvaitis. Tai pavyzdys, kaip konfliktuojantys, aikštingi, charizmatiški, įžūloki jaunuoliai dėl bendro tikslo savo destrukcinius veiksmus sugeba paversti kūrybiškais, ryškiais pasirodymais. Ir taip įgyti būrį gerbėjų.

Aleksandra Metalnikova. Iš Sankt Peterburgo kilusi 31-ų Rusų dramos teatro aktorė pristatoma kaip trapi, lyriška siela, angeliško balso savininkė spinduliuojančiomis akimis, priverčianti klausytojus pajusti kūnu lakstančias skruzdėles. O jos mokytoja Rūta Ščiogolevaitė dar priduria, kad Aleksandra yra neįtikimo vidinio ir išorinio grožio mergina, kokios Lietuvos scenai labai reikia.

„X faktoriaus“ didysis finalas – sekmadienį 19.30 val. per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

my

my portretas
Aš už Giedrę. Turėtų (privalėtų) išsidėstyti taip: 1.Giedrė 2.RSP 3.ALEKSANDRA

nerijusaz

nerijusaz portretas
Klaipeda palaikom GIEDRE !!!

Be to

Be to portretas
Nesuprantu kodel nuotrauka Aleksandros ? ??? dekit Giedres :) Aleksandra tikrai nelaimessss
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių