Kembridžo kunigaikštienės pusseserė pozavo „Playboy“

Britų karališkosios šeimos laukia dar vienas nesmagus skandalas - princo Williamo (Viljamo) žmonos Catherine (Ketrin) pusseserė nuoga pozavo žurnalui „Playboy“.

Burleskos atlikėja Katrina Darling, kuri yra Kembridžo kunigaikštienės antros eilės pusseserė, papuoš „Playboy“ rugsėjo mėnesio viršelį - vilkėdama nieko daugiau, tik kuklaus dydžio juodų nėrinių apatinius.

Tuo tarpu aštuoniuose vidiniuose žurnalo puslapiuose ji nuo žiūrovų neslepia nieko.

Atlikdama vieną savo numerį, Katrina su nedidele karūna ant galvos nusimeta raudoną korsetą ir britų vėliavos rašto sijoną, pademonstruodama raudonus spenelių kutus. Kalbėdama apie tą „specialų privatų šokį“, kurį rengiasi atlikti tinklalapiui Playboy.com, ji sakė: „Kuo daugiau įsitraukia auditorija, tuo labiau įsitraukiu aš“.

Kaip pranešama, kunigaikštienės pusseserė, kuri tik prieš pat praėjusiais metais įvykusias Catherine vestuves sužinojo, kad yra susijusi su karališkąja šeima, už šį striptizo seansą susižėrė šešiaženklę sumą.

„Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris (Hju Hefneris) taip pat paskelbė šias naujienas „Twitter“. „Katrina Darling, britų karališkojo asmens Kate Middleton (Keit Midlton) antros eilės pusseserė, kelia sensaciją “Playboy„ rugsėjo numeryje“, - parašė jis.

22 metų Katrina, pagarsėjusi prieš K.Middleton ir princo Williamo vestuves, kai buvo atskleista jos giminystė su karališkąja nuotaka, metė darbą banke ir atsidėjo vien burleskos šokėjos karjerai.

Kembridžo kunigaikštienės prosenelis Thomas Harrisonas (Tomas Harisonas) buvo Katrinos senelės brolis.

Burleskos šokėja netruko pasinaudoti paaiškėjusiais ryšiais su karališkąja šeima ir apsiskelbė „artimiausia karališkosios šeimos sąsaja su švelnia pornografija“.

Ji pasipelnė ir iš karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) valdymo Deimantinio jubiliejaus - sukūrė burleskos šokį pavadinimu „God Save the Queen“ („Dieve, saugok karalienę“).


Šiame straipsnyje: Katrina DarlingPlayboy

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
koks tas giminystės laipsnis, jei prosenelis buvo tik brolis? Kai bendras yra tik proprosenelis, tai giminystės laisnis beveik 0
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių