Pereiti į pagrindinį turinį

Naujas TV3 serialas „Svetimas veidas” - netipiška meksikiečių drama

2009-12-14 14:24
Naujas TV3 serialas „Svetimas veidas” - netipiška meksikiečių drama
Naujas TV3 serialas „Svetimas veidas” - netipiška meksikiečių drama / TV3 nuotr.

Šį pirmadienį TV3 dramos mėgėjams pristato naują serialą „Svetimas veidas”. „Maištingąją sielą” pakeisiančioje dramoje pagrindinį vaidmenį atliks Elizabeth Gutierrez, pažįstama iš serialų „Spąstai“ ir „Nupirkta meilė“.

Nauja per TV3 rodoma istorija - netipiška meksikiečių kūrėjų drama. „Šio serialo išskirtinumas - ne tik tradicinės meilės pinklės ir išgyvenimai, bet ir veiksmo bei mokslinės fantastikos elementai“, - „Svetimo veido“ istoriją pristato autoriai.

Mariana gyvena laimingą gyvenimą - turi mylintį vyrą ir gražią dukrą. Tačiau vestuvių jubiliejaus naktį ji sužino, kad sutuoktinis jai yra neištikimas. Moteris praranda savitvardą. Ana Lucia - policijos agentė, atliekanti slaptą operaciją. Tam, kad įrodytų ištikimybę ir pasiaukojimą blogiems vyrukams, ji privalo nužudyti žmogų. Jos taikinys - tik ką skaudų likimo smūgį gavusi Mariana. Dviejų moterų susitikimas tampa lemtingas - kartu patekusios į autoavariją, jos tarytum susijungia. Anos kūno nepavyksta rasti, o Mariana, neatpažįstamai apdegusi, papuola į eksperimentus darančio daktaro rankas. Parsivežęs nelaimėlę į laboratoriją, ją ne tik atgaivina, bet ir suteikia jai naują, moters, kuri kėsinosi į jos gyvybę, veidą. Mariana tampa kita moterimi - su kitu veidu, kitu gyvenimu ir kitais prisiminimais.

Ar pavyks jai sugrįžti ten, kur jos gyvenimas subyrėjo į šipulius, ir kokia ateitis jos laukia, TV3 žiūrovai sužinos jau nuo gruodžio 14-osios šiokiadieniais 16.35 val.

„Svetimo veido“ autorius - Humberto „Kiko” Olivieri, režisierius - Aurelio Valcarcel Carrol, pagrindinius vaidmenis atlieka - Elizabeth Gutierrez, Martin Karpan, Maritza Rodriguez, Jose Guillermo Cortines, Pedro Moreno ir kiti.

Nauja meilės, aistros ir neapykantos istorija „Svetimas veidas“ - nuo šio pirmadienio, gruodžio 14 dienos 16.35 val. per TV3!

 

 

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų