Pereiti į pagrindinį turinį

N.Zvonkė: „Jei yra katinų šeima, tai Zvonkai bus šunų“

2009-11-09 19:46
N.Zvonkė: „Jei yra katinų šeima, tai Zvonkai bus šunų“
N.Zvonkė: „Jei yra katinų šeima, tai Zvonkai bus šunų“ / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Ar sugeba žavios devynios „Rožių kerų“ dalyvės priimti ir atremti neigiamas pastabas - tokia kupina karštų diskusijų laida rytojaus vakarą lauks šio projekto gerbėjų.

Moterys lyg susitarusios kartojo, kad joms svarbiausia yra artimų ir autoritetingų žmonių kritika, destruktyvių pasisakymų jos nepriima ir stengiasi nuo jų atsiriboti. Laidos dalyvės pačios teigė ir pačios čia pat savo paneiginėjo teiginius, dėl to vyrams buvo tik sunkiau jas įvertinti. Rezultatus pakeitė tik „Rožių kerų“ svečiai - juodasis ir baltasis džentelmenai. Gerojo vaidmuo šį kartą atiteko laidų vedėjui Jogailui Morkūnui, o blogojo - humoristui Modestui Vaišnorui.

„Išklausęs visas laidos dalyves aš buvau priverstas pakeisti savo nuomonę. Ir visas tris gėles šį kartą atiduosiu vienai, mane labiausiai nustebinusiai moteriai“, - prasitarė Jogaila. Modestas tris rožes taip pat įteikė vienai dalyvei.

Labiausiai sau kritikos negailėjo Natalija Zvonkė. Ji pareiškė, kad jei Lietuvoje yra katinų pora, tai jiedu su vyru greičiau būtų šunų. „Aš atsakydama į nemalonius klausimus arba nepalankiai susiklosčius aplinkybėms visuomet ginuosi puolimu. Man ir vyras sako: „Zvonke, nusiramink.“ Taip, Modestai, - mes "šyzikai“, - pareiškė Natalija atsakydama į Modesto klausimą, ar jie šeimoje vienas į kitą visada kreipiasi pavarde.

Žiūrovų simpatijų nejaučianti Rūta Ščiogolevaitė buvo dar atviresnė. „Tu patikėk manim, žmonėms niekas neatrodo blogiau nei Ščiogolevaitė“, - atvirai sakė dainininkė.

„Rožių kerai“ - antradienį, lapkričio 10 dieną, 20.10 val. per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų