Pereiti į pagrindinį turinį

Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko G. Gurevičiūtė

2012-12-17 10:55
Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko G. Gurevičiūtė
Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko G. Gurevičiūtė / Mindaugo Vaičiulio (BFL) nuotr.

Beribės pusnys ir visoje Lietuvoje siautėjanti pūga neišgąsdino LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" dalyvių. Šį vakarą vyksta ne tik šventinis šokių vakaras, tačiau ir pirmoji finalinė kova. Po šio šokių vakaro paaiškėjo, kas pateko į kito sekmadienio priešpaskutinę finalinę kovą, o kas paliko draugišką šokėjų būrį.

Neseniai savo 34-ąjį gimtadienį atšventusi televizijos ir teatro aktorė Aušra Štukytė ant parketo sušoko gimtadienio šokį.

Donatas Baumila ir Rasa Židonytė šoko pagal vieną žinomiausių kalėdinių filmų „Kaip Grinčas Kalėdas vogė". Tačiau ši skandalingosios poros filmo interpretacija sulaukė daug pastabų.

Po pirmosios poros ant parketo drąsiai žengė Katažina Nemycko ir jos šokių partneris Dainius Dimša. Jie scenoje sušoko vestuvių šokį, kurį senu dėde prisistatęs Giedrius Drungteinis pagyrė ir skyrė aukščiausius balus.

Į šokių projektą sugrįžusi Ingrida Kazlauskaitė tai padarė su trenksmu. Po jos šventinio sugrįžimo šokio komisija negailėjo liaupsių. „Tai - geriausiai šokanti projekto pora“,- sakė teisėjų komisija.

Tina - Kristina Navickaitė ir Tadas Rimgaila scenoje atšventė tango dieną, kuri visame pasaulyje pažymima gruodį. Šokis taip sužavėjo Ž.Grigaitį, kad šis skyrė dešimt balų. Porai komplimentų negailėjo ir Aurelijus Griškauskas, tačiau skyrė kiek mažiau – devynis. Visi kiti komisijos nariai šiai profesionalų porai taip pat nepagailėjo aukščiausių balų.

Dar visai neseniai į projektą sugrįžęs Merūnas Vitulskis su partnere žiūrovams ir savo poros gerbėjams bandė įrodyti, kad su mylimu žmogumi kiekviena diena yra šventė. Šokis tiesiog sužavėjo komisijos narį Žilviną Grigaitį. Jis plojo atsistojęs.

Susumavus žiūrovų balsus ir griežtosios teisėjų komisijos skirtus balus paaiškėjo, kad projektą turi palikti dramatiškoji Gintarė Gurevičiūtė. Sužinojusi verdiktą mergina apsiverkė, nors ne kartą buvo žadėjusi, jog prieš kameras neverks.

Projekte likusios šokėjų poros išsidėstė šia tvarka:

1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša

2. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila

3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

4. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

5. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

6. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų