Pereiti į pagrindinį turinį

Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko R. Uzialkaitė

2012-11-26 02:26
Projektą  „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko R. Uzialkaitė
Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko R. Uzialkaitė / Mindaugo Vaičiulio (BFL) nuotr.

Šįvakar šokėjai pasaulio sportinių šokių čempionę, projekto teisėją Editą Daniūtę „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" pakeitė olimpinis dailiojo čiuožimo čempionas, keturiskart pasaulio čempionas, triskart Europos čempionas Aleksejus Jagudinas. Prie komisijos prisijungė ir žavioji dainininkė Inga Valinskienė.

Po to, kai praėjusį sekmadienį iš šou iškrito Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus, projekte kautis dėl geriausiųjų titulo liko aštuonios poros.

Tiesa, šis vakaras išskirtinis ir tuo, kad tiesioginės transliacijos metu šokančios poros studijos ekranuose mato, kiek balų surenka.

Tačiau šiandien projekto šokėjus vertino ne tik projekto teisėjai, bet ir garsusis fenotipologas  iš Estijos Markas Lučinas. M.Lučinas pakomentavo kiekvienos poros savybes prieš pat jiems pasirodant.

Anot M.Lučino, pirmoji pasirodžiusi Renata Uzialkaitė yra mažiausiai išlepinta projekto dalyvė. Ji ne tik kukli, tačiau ir labai nuolanki asmenybė. Šįkart Renata ir jos šokių partneris Vadimas Šuško atliko šokį, pasirinkę temą „Alisa Stebuklų šalyje".

Po šių šokėjų pasirodė ekstravagantiškoji aktorė Aušra Štukytė su Tomu Slausgalviu. Jie pasirinko prieš kelerius metus Karinos Krysko - Skambinės ir jos sutuoktinio Sauliaus Skambino šokių Eurovizijoje sumanytą siužetą apie pagonišką Saulę.

„Manau, kad šiame projekte Aušra yra pati artistiškiausia.Tačiau tai ir ne nuostabu, ji juk aktorė. Gaila, kad neišnaudojai savo seksualumo, šokis buvo pilkokas. Aušra, tu ant parketo gali būti ryškesnė", – kalbėjo gera Aušros Štukytės bičiulė I.Valinskienė.

Po žinomos televizijos aktorės pasirodymo sekė Kristinos Navickaitės-Tinos ir Tado Rimgailos šokis. Jie įsikūnijo į šachmatų lentos karalius. Šis šokis sužavėjo komisijos narius, kurie porai negailėjo balų ir pagyrų.

Dar visai neseniai savo žmoną Eriką ant parketo pakeitęs Merūnas Vitulskis bei jo šokių partnerė Ieva Žilienė visus žiūrovus savo įspūdingu šokiu perkėlė į Veidrodžių karalystę. Tačiau, deje, porai nepavyko iki galo išbaigti pasirodymo, nepavyko ir sumanytas triukas.

Šis išskirtinis vakaras tapo lemtingu ir Jurgai Anusauskienei. Moteris šiandien sugrįžo į projektą. Ir padarė tai su griausmu.

Po „sugrįžtuvių šokio“ sekė Deivido Zvonkaus gyvenimo draugės Katažinos Nemycko pasirodymas. Ji su Dainiumi Dimša persikūnijo į Olimpo kalno Dievus.

Dar visai neseniai Egipte turistus savo šokių žingsneliais linksminę Donatas Baumila ir profesionali šokėja Rasa Židonytė nepateikė išbaigto šokio ir nuvylė publiką bei komisijos narius. Anot komisijos nario A.Liškausko, sapnai paprastai būna jautresni ir švelnesni.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balus paaiškėjo, jog projektą šįvakar turi palikti Mariaus Jampolskio mylimoji Renata Uzialkaitė ir jos šokių partneris Vadimas Šuško. Šis sekmadienio vakaras laimingu tapo Kristinai Navickaitei - Tinai. Jos šokis ant šachmatų lentos nepaliko abejingų ir pelnė tiek žiūrovų, tiek ir komisijos narių simpatijas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų