Sasha Song ir Mario Basanov pristatys naujausią klubinę dainą

"Love to love". Taip vadinasi naujausia žinomo dainininko Sasha Song daina, kurią jis šeštadienį su garsiu prodiuseriu Mario Basanov pristatys kokteilių bare "BarBar'a".

Nuo šio šeštadienį BarBar’a tamps vasaros koncertų baru ir kviečia į vieno garsiausių Lietuvos dainininkų Sasha Song pasirodymą, kurio metu jis su žinomu prodiuseriu Mario Basanov pristatys naują klubinę dainą “Love to love”.

"Ši daina pradėta kurti labai seniai – prieš kelerius metus, – prisipažino Sasha Song. – Labai ilgai užtruko visi "suvedimai", įrašai. Nusprendėme, kad vasarą tokią dainą būtinai reikia dovanoti klausytojams. Tai – klubinė daina“, – apie pasakojo atlikėjas.

Tai – pirmasis Sasha Song bendras darbas su garsiuoju prodiuseriu Mario Basanov. Daina jau sulaukė labai daug pagyrų iš užsienio prodiuserių ir atlikėjų, todėl Sasha Song svarsto galimybę „Love to love“ atiduoti į užsienio muzikos rinkinius.

Kokteilių barą BarBar’a “Summer Concert Bar” vakarėlių metu kiekvieną vasaros mėnesį aplankys vis kitas žymus Lietuvos atlikėjas. BarBar’a vasaros koncertų maratoną atidarykite kartu su Sasha Song!

Sasha Song savo karjerą pradėjo 10-ies, kai sudainavo legendinę dainą "Mamai", kurią sukūrė Ovidijus Vyšniauskas ir Gintaras Zdebskis. Būdamas vos 12-os Dima išleido pirmąjį solinį albumą "Svajonių laivas", už kurį pelnė Lietuvos Prezidento padėkos laišką už nuopelnus Lietuvai.

1995 metais Dima Šavrovas pelnė "Bravo" apdovanojimą "Metų atradimo" nominacijoje.

Laimėjęs keletą tarptautinių konkursų, emigravo į Angliją, kur pragyveno 8 metus, studijavo muziką viename Londono koledžų. Po ilgų klajonių į gimtą kraštą grįžęs su muzikos partneriu Hywel Sam, tapo konkurso "Palanga-2005" laureatu.

2008 metais Sasha Song su daina "Miss-Kiss" dalyvavo Lietuvos "Eurovizijos" atrankoje ir užėmė III vietą. LNK projekte "Muzikos akademija" atlikėjas tapo taip pat trečias.

Ir pagaliau pernai tapęs konkurso "Lietuvos dainų daina" laureatu, su kūriniu "Pasiklydęs žmogus" Sasha Song dalyvavo "Eurovizijoje" konkurse Maskvoje.

Šeštadienį kokteilių vare "Barbar'a" Sasha Song vėl pulsuos energija, nuoširdumu ir laisve.

"Scenoje. Ten aš esu laisvas", – ilgai negalvodamas sako žinomas atlikėjas, paklaustas, kada jis gyvenime jaučiasi laisviausias.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių