Šokiruojančios donžuano viliojimo pamokos: iš gatvės - į lovą

Šį vakarą, gegužės 9-ąją, per „Super L.T.“ – naujos  meilės konsultantu prisistatančio Airino pamokos. Jaunuolio patarimai turėtų šokiruoti ne vieną. Praeitą savaitę rodytas reportažas apie donžuaną iš Jurbarko sulaukė milžiniško susidomėjimo ir žiūrovų komentarų. Moterų viliojimo ekspertu prisistatantis Airinas pažėrė patarimų, kaip gatvėje užkalbinti patikusią moterį. Vaikinas teigė, kad tūkstančius litų kainuojančios jo pamokos nėra akių dūmimas. Ir įjungus slaptą kamerą pademonstravo, kaip suvilioti pirmą sutiktą merginą.

Jau šį vakarą  „Super L.T.“ herojus mokys tautiečius, kaip reikia elgtis lovoje. „Jeigu norite nepamirštamo sekso, privalote  moteriai duoti komandas: klaupkis, išsižiok,  atsistok,  rankas prie sienos,  atkišk užpakalį ir t.t. Pamirškite mandagias frazes ir prašomąjį toną. Vyras lovoje turi dominuoti“, - įsitikinęs jaunuolis.

Laidoje taip pat tęsime tyrimą apie galimus intymius dainininko Radžio santykius su vyru. Tas vyras – vieno realybės šou dalyvis Valdas, dar Šiauliu princu vadinamas. Kartu su juo šou dalyvavusi mergina atskleidžia jai patikėtą princo paslaptį: „ Jisai sakė man, kad gyveno su Radžiu trejus metus. Viskas buvo šeimyniška ir gražu".


Šiame straipsnyje: viliojimasmeilėdonžuanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių