Pereiti į pagrindinį turinį

„2 minučių šlovės“ finale triumfavo vokalistai

2010-12-21 17:08
„2 minučių šlovės“ finale triumfavo vokalistai
„2 minučių šlovės“ finale triumfavo vokalistai / LNK nuotr.

Paskutiniajame talentų šou „2 minutės šlovės“ finale paaiškėjo dar trys laimingieji, kuriems iki pergalės ir pagrindinio prizo beliko vos vienas žingsnis – superfinalas.

Pirmą kartą projekto istorijoje buvo surinktas rekordinis žiūrovų skambučių skaičius – per 11 tūkstančių. Tiek Lietuvos žmonių manė, kad mažasis M.K. Čiurlionio menų mokyklos auklėtinis Ilja Aksionovas vertas superfinalo. Ir nors griežtoji Violeta Tarasovienė jaunajam vokalistui turėjo priekaištų, vis dėlto žiūrovai Ilja be konkurencijos delegavo į „2 minučių šlovės“ superfinalą.

Prieš pasirodymą Ilja labai jaudinosi, sakė, kad dar gyvenime nebuvo taip baisu, kaip šį kartą. „Kai pirmą kartą ėjau dainuoti, aš nieko nesupratau, nebuvo ir taip baisu. Nebuvo tokios atsakomybės. Dabar viskas kitaip - nenoriu nuvilti žiūrovų“, - sakė Ilja. Užkulisiuose mažojo visaginiečio pasirodymą stebėjo jo vokalo mokytoja. „ Ilja tik ką po ligos, be abejonės, tai turėjo įtakos dainavimui. Be to, jis daug mokosi ir yra šiek tiek pavargęs. Bet superfinalui mes pasiruošime daug geriau: juk moksleiviams bus žiemos atostogos, Ilja parvažiuos į Visaginą pas močiutę, daug valgys, miegos, ilsėsis ir repetuos“, - šypsojosi mokytoja Vita Pimpienė.

Antrąjį bilietą į superfinalą žiūrovai ir komisija skyrė Kasparui Damuliui iš Šilalės. Šiuo metu Kasparas vokalo paslapčių mokosi pas patį Virgilijų Noreiką. Maestro labai rūpinosi Kasparo dainavimu, dalyvavo repeticijoje, išsakė savo pastabas ir liepė iki pat pasirodymo saugoti balsą, nedainuoti ir mažai kalbėti. Kasparas, atlikęs linksmą itališką dainelę funikulieriui į Vezuvijų pašlovinti – „Funikuli funikulia“ – pakėlė komisijos nuotaiką. „Man buvo linksma. Ar nieko, kad dainavau kartu?“ – šmaikštavo komisijos narys Vitalijus Cololo.

Trečiasis superfinalo dalyvis – dainuojantis Mingės ūkininkas Mindaugas Mišeikis. Mindaugas traukė irgi itališką dainą „Santa Liučija“ ir sakė, kad aukštų natų mokėsi iš karvių – Mindaugo tėvų ūkyje auga 100 raguočių. Kad įsitikintų, ar šis vaikinas nemeluoja ir tikrai ūkininkauja, Arūnas Valinskas paprašė jo parodyti rankas. Įsitikinęs, kad vaikino iš tiesų sudiržusios nuo ūkio darbų, A.Valinskas sakė: „Jei palikęs ūkį ateisi į sceną, tai kurie dabar aukštai save vertinantys dainininkai galės pradėti ūkininkauti.“

Iš karto po Naujųjų „2 minutės šlovės“ superfinale taip pat pasirodys visaginiečiai akrobatai Ana ir Dmitrijus, akloji dainininkė Lidija, Džesika iš Birštono, merginų grupė „Hey“ iš Vilniaus, kauniečiai šokėjai „Time to show“ ir „African brothers“. Prieš pat superfinalą šou organizatoriai dar pasiūlys paskutinio šanso laidą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų