Pereiti į pagrindinį turinį

Alexas Pettyferis buvo įsimylėjęs Mary-Kate Olsen

2011-05-18 16:32
Alexas Pettyferis buvo įsimylėjęs Mary-Kate Olsen
Alexas Pettyferis buvo įsimylėjęs Mary-Kate Olsen / Incognito Films nuotr.

Aktorius Alexas Pettyferis pasakoja, kad vaikystėje buvo įsimylėjęs savo kolegę Mary-Kate Olsen.

Abu aktoriai vaidina naujoje romantiškoje dramoje „Pabaisa“ – modernioje „Gražuolės ir pabaisos“ versijoje, žiūrovus nukelsiančioje į šiuolaikinę Niujorko mokyklą. Gražuoliui Alexui filme patikėtas užkerėto pabaisos vaidmuo, o Mary-Kate Olsen filme vaidina moksleive apsimetusią raganą, užkerėjusią arogantišką Alexo personažą.

A. Pettyferis prisipažino, kad dirbti su viena garsiųjų Holivudo dvynukių – buvo vienas malonumas, be to, susitikti su žavingąja sesute buvusi didžiausia jo vaikystės svajonė.

„Prisimenu, kai man buvo 11 ar 12 metų, buvau įsimylėjęs Mary-Kate, - pasakoja aktorius, - Kai kas nors paklausdavo, kas yra mano simpatija, nedvejodamas atsakydavau „Olsen sesutės!“. Taip buvo ir kai buvau 18 ar 19 metų. Ir staiga, akis į akį susiduri su ta maža dama! Nepaisant jauno amžiaus, ji tokia išmintinga. Buvo nuostabi patirtis dirbti drauge su ja.“

Apie savo vaikystės jausmus 21-erių A. Pettyferis nepabūgo pasipasakoti ir pačiai Mary-Kate: „Kartojau jai  kiekvieną dieną, kaip šaunu kartu dirbti. Papasakojau ir apie savo simpatiją. Deja, ji man neatsakė tuo pačiu“, - juokdamasis prisipažino Alexas.

Filmas „Pabaisa“ su A. Pettyferiu ir jos vaikystės meile Mary-Kate Olsen Lietuvos kino teatruose bus rodomas jau nuo gegužės 27 d.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų