Pereiti į pagrindinį turinį

Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį

Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį Ashtonas Kutcheris po skyrybų su Demi Moore keičia įvaizdį

Pirmadienio vakarą Niujorke į filmo „Naujieji metai Niujorke“ premjerą rinkosi garsenybės.

Pirmą kartą po skyrybų su žmona Demi Moore ant raudonojo kilimo pasirodė ir Ashtonas Kutcheris.

33 metų A.Kutcheris, fotografams pozavęs kartu su Lea Michele, atrodė mažiausiai penkeriais metais atjaunėjęs. Skyrybų rūpesčių užkluptas vyras buvo užsiauginęs barzdą ir netekęs svorio.

Tačiau į filmo premjerą A.Kutcheris atvyko puikiai nusiteikęs, nusiskutęs barzdą. Paparacai pastebėjo, kad jis nebemūvi ir vestuvinio žiedo.

Portalas 1diena.lt primena, kad A.Kutcheris ir 16 metų vyresnė D.Moore apie skyrybas pranešė lapkričio mėnesį, nors gandai apie iširusią santuoką sklandė jau kuris laikas.

A.Kutcheris žmonai neištikimas buvo su daugiau nei perpus už ją jaunesne moterimi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų