Pereiti į pagrindinį turinį

Atlikėja K. Topuria laukiasi?

Atlikėja K. Topuria                 laukiasi?
Atlikėja K. Topuria laukiasi? / youtube.com stopkadras

Praėjusią savaitę Rusijos šou pasaulį apskriejo gandas, kad 26-erių muzikinės grupės „A-studio“ solistė Keti Topuria laukiasi. Andrejaus Malachovo žurnalo „StarHit“ žurnalistai nusprendė apklausti artimus atlikėjos draugus ir sužinoti, ar iš Gruzijos kilusi dainininkė laukia pirmagimio.

„Neseniai Keti mačiau vakarėlyje. Kaip ir visada ji atrodė nuostabiai, dėvėjo atvirus drabužius, kuri pabrėžė puikią jos figūrą. Ji buvo puikios nuotaiko ir gėrė alkoholinius gėrimus todėl nemanau, kad ji laukiasi“, - išdavė artimas atlikėjos draugas, kuris nenorėjo viešinti savo pavardės.

Visai neseniai K. Topuria nustojo slėpti savo asmeninį gyvenimą ir prisipažino, kad jau kuris laikas susitikinėja su verslininku Levu Geichmanu. Pora jau svajoja apie vestuves, skelbia „StarHit“.

Primename, kad tai nebe pirmas kartas kai šou versle sklando gandai apie Keti nėštumą. Kovo mėnesį žurnalistai jau spėliojo, ar žvaigždė laukiasi. Spėlionių ir gandų priežastimi tapo apranga, kuria K. Topuria buvo pasipuošusi vaizdo klipo pristatymo vakarėlyje. Anot šaltinių, vakarėlyje atlikėja visiškai nevartojo alkoholio. Tai tapo apkalbų priežastimi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų