Pereiti į pagrindinį turinį

Atrankoje į merginų grupę „Kitokios“ - ir egzotiškos gražuolės (foto)

2013-06-25 18:44
Atrankoje į merginų grupę „Kitokios“ - ir egzotiškos gražuolės (foto)
Atrankoje į merginų grupę „Kitokios“ - ir egzotiškos gražuolės (foto) / TV3 nuotr.

„Į naujos narės atranką turėjo atvykti visos keturios grupės „Kitokios„ narės, tačiau sulaukėme tik dviejų. Netrukus išgirdome pramogų pasaulį sukrėtusią žinią – Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva pasitraukė iš grupės. Jau spėjusi išgarsėti merginų grupė iširo tiesiog mūsų akyse prieš televizijos kameras. Sužinojusios apie kolegių sprendimą, Renata Klimaitytė ir Oksana Sklėriūtė  apsipylė ašaromis“, – jau rytoj apie netikėtą laidos  „Žiūrėk! Geras!" posūkį pasakos jos kūrėjai.

Įvykiams pasisukus netikėta linkme, „Kitokioms„ teks ieškoti ne penktosios narės,  o dviejų naujų. Į atranką susirinko dešimtys ilgakojų gražuolių. „Išvaizda – labai svarbi, tačiau pirmoje vietoje yra merginos balsas. Mes ieškome natūralių ir charizmatiškų asmenybių“, – tikins Oksana ir Renata.

„Aš nedainuosiu tol, kol neišgirsiu, kad ir pačios galite dainuoti be fonogramos!" – rėš pirmoji pretendentė. Atrankoje dalyvaus ir egzotiška gražuolė iš Pietų Afrikos – Lietuvos Tarzanu tituluojamo Andriaus Pauliukevičiaus mergina.

O štai Amerita iš Marijampolės sužavės visus komisijos narius. „Kitokioms" naują narę padėjęs rinkti dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino merginai duos netikėtą pasiūlymą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų