Pereiti į pagrindinį turinį

Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę

Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę Balsavimas: išrink žaviausią 2011-ųjų nėštukę

2011 metais ne viena pasaulio įžymybė sulaukė šeimos pagausėjimo.

Victoria Beckham, Mariah Carey, Tori Spelling, Beyonce ir kitos žvaigždės džiūgavo galėdamos pranešti, kad laukiasi, ir su pasididžiavimu rodė apvalėjančius pilvukus.

Portalas 1diena.lt kviečia išrinkti nėštukę, kuri, jūsų manymu, nusipelnė daugiausiai simpatijų.

Sausio pabaigoje žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad kino žvaigždė Penelope Cruz tapo mama. Berniuko tėvas - aktorius Javieras Bardemas. Abu aktoriai susituokė pernai liepą per privačią ceremoniją Bahamose.

 

Mariah Carey ir jos vyras Nickas Cannonas savo ketvirtąsias vedybų metines paminėjo dar vienu svarbiu įvykiu - balandžio pabaigoje jiedu tapo dvynukų (berniuko ir mergaitės) tėvais. Dvynukai gimė lygiai ketveri metai po savo tėvų vestuvių Bahamose, kurios įvyko po žaibiško poros romano.

 

JAV popmuzikos žvaigždė Pink ir jos vyras Carey Hartas birželio pradžioje pirmą sykį tapo tėvais. Jiems gimė mergaitė. „Esame apimti ekstazės, galėdami pasveikint mūsų naują gražią mergytę Willow Sage Hart. Ji žavinga, kaip ir jos tėtis. Tikra palaima“, - socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Pink.

 

Kate Hudson kūdikio susilaukė liepos mėnesį. Moteris tikėjosi, kad gims mergaitė, tačiau jos moteriška nuojauta apgavo. Aktorė su sužadėtiniu, grupės „Muse“ vokalistu Mattu Bellamy susilaukė sūnaus. Tai jau antras K.Hudson sūnus. Dar vieną sūnų Ryderį ji turi iš pirmosios santuokos. 32 metų aktorė apie tai, kad laukiasi, paskelbė sausį, o balandį jos pirštą papuošė įspūdingo dydžio ir brangumo sužadėtuvių žiedas.

 

Liepos pradžioje „Oskaro“ laureatė Natalie Portman susilaukė kūdikio nuo savo sužadėtinio Benjamino Millepied. Aktorė pagerbė savo žydiškas šaknis, suteikdama savo sūnui vardą, kuris reiškia pirmąją raidę hebrajų abėcėlėje. Savo pirmagimį pora pavadino Alefu.

 

Britų futbolo superžvaigždės Davido Beckhamo žmona Victoria liepos 10 d. pagimdė mergaitę. Mergaitė pasaulį išvydo po Cezario pjūvio operacijos. Beckhamai naujagimę pavadino Harper Seven. Tai ketvirtasis poros vaikas. Vyriausiam Beckhamų sūmui Brooklynui yra dvylika metų, Romeo - aštuoneri, o Cruzui - šešeri.

 

JAV televizijos ir kino aktorė Jessica Alba su vyru Cashu Warrenu rugpjūčio viduryje susilaukė antrojo vaikelio. Porai gimė mergaitė. Dukrą laimingi tėveliai pavadino Haven Garner Warren vardu. J.Alba su kino prodiuseriu C.Warrenu susituokė 2008 metų gegužę.

 

Aktorė ir realybės šou žvaigždė Tori Spelling mergaitės susilaukė spalio 10 dieną. „Esame palaiminti, jog turime ir mergaitę, ir berniuką, tad vaiko lytis mums nėra svarbi. Mes tiesiog norime sveiko kūdikio“, - šią vasarą sakė T.Spelling. Pora susituokė 2006 metais. Tai jau trečiasis 38-metės aktorės ir 44-erių jos vyro Deano McDermotto kūdikis.

 

Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona, buvusi supermanekenė Carla Bruni-Sarkozy  spalio 19 d. pagimdė dukrelę. Tai pirmasis kūdikis, gimęs pareigas einančio prezidento šeimoje per visą dabartinę Prancūzijos istoriją. Naujagimė yra pirmasis bendras poros vaikas po 2008 metais įvykusių vestuvių. C.Bruni dar turi 10 metų sūnų iš ankstesnės partnerystės, o trečiąkart vedęs N.Sarkozy - tris sūnus nuo 14 iki 26 metų amžiaus.

 

Beyonce apie savo nėštumą paskelbė itin pompastiškai. Per „2011 MTV vaizdo muzikos“ apdovanojimus RnB atlikėja kreipėsi į publiką: „Noriu, kad atsistotumėt, noriu, kad pajustumėt meilę, kuri auga manyje“. Beyonce ir jos vyras Jay-Z pirmagimio susilaukti turėtų per Kalėdas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų