Byra idealia laikyta N.Marčėnaitės šeima

Dailininkė keramikė ir TV laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė bei jos sutuoktinis dailininkas Marius Jonutis išgyvena santykių krizę, skelbia delfi.lt.

Apie tai, kad jos ir vyro asmeninis gyvenimas pašlijo, naujienų portalui delfi.lt patvirtino pati Nomeda.

Pasirodo, garsi pora jau kurį laiką nebegyvena drauge, tačiau skirtis neskuba, mat nori įsitikinti, ką vienas kitam iš tiesų jaučia.

Dar šią savaitę N. Marčėnaitė viešumoje pasirodė pakeitusi šukuoseną, o nuo moters veido kerinti šypsena nedingo iki šiol.

Greičiausiai jau vien dėl to jos šukuosenos permainas aprašę žurnalistai nė įtarti negalėjo apie vidinius garsenybės išgyvenimus dėl į šipulius byrančių santykių.

„Mes dar neišsiskyrėme. Niekuomet atvirai nekomentavau apie savo asmeninį gyvenimą. Yra mergaičių, kurios žiniasklaidoje išsilieja apie savo asmeninį gyvenimą, bet aš – ne. Su malonumu kalbėčiau tik apie meną, - atvirauti delfi.lt nemalonia tema nepanoro N. Marčėnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
nejaugi, tai kodel ?

Domantas

Domantas portretas
Nemaloni staigmena. Gerai jie atrodė kartu, o atrodė, kad ir jiems patiems buvo gera. Deja, tik atrodė...

tarp kitko...

tarp kitko... portretas
daug šeimų ''išgyvena'' krizę,tik apie tai nieks nerašo.....mes paprasti žmogučiai,bet ištikrųjų Lietuvoje gerų normalių šeimų ...tik keletas....,ankščiau žmones ''rišo'' bendri vargeliai,rūpestėliai...., viens kitą parūgodavo ir vėl prisiderinę viens prie kito,GYVENO,nešokinėjo prie kitų ,kaip PER DIRVONĄ>>>..sunku buvo-viens į kitą ''pasiremdavo'',dabar visiškas santykių ''palaisvėjimas'',netinka,neatitinka....ir viskas - skiriasi..........fiktyviai ir nefiktyviai......PALAIDA BALA,trumpai tariant........,ko norėti iš vaikų,prisižiūrėję į besiskiriančius tėvus ,patys taip daro......
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių