Pereiti į pagrindinį turinį

E.Stone ir O.Wilde tapo „Revlon“ reklaminiu veidu

2011-10-10 23:04
E.Stone ir O.Wilde tapo „Revlon“ reklaminiu veidu
E.Stone ir O.Wilde tapo „Revlon“ reklaminiu veidu / Forum Cinemas nuotr.

Filmo „Tarnaitė“ (orig. „The Help“, 2011) režisieriui Tate Taylorui teko nelengva dalia – visą filmavimo laiką jis bendravo beveik vien su moterimis, mat beveik visi filme vaidinantys žmonės – moterys.

Pagrindinį vaidmenį čia atlikusi Emma Stone vaidino kartu su tokiomis žvaigždėmis kaip Viola Davis, Jessica Chastain, Bryce Dallas Howard ir Octavia Spencer.

Filmavimams pasibaigus, E.Stone prisipažino, jog negali įsivaizduoti žmogaus, gebančio susikalbėti su tokia gausa skirtingų moterų geriau, nei tai pavyko filmo režisieriui T.Taylorui.

Režisierus ir scenarijaus autorė Kathryn Stockett geriausi draugai nuo šešerių metų amžiaus. Jis buvo šalia, kai ji rašė knygą. Ji padėjo jam adaptuoti savo knygos scenarijų ir sukurti filmą.

„Neįsivaizduoju, kas kitas galėjo stoti už šio filmo vairo ir pripažįstu, jog Tate buvo vienintelis žmogus galintis suvaldyti visas moteris filmavimo aikštelėje“, - komplimentų filmo režisieriui negailėjo aktorė E.Stone.

Mergina prisipažino, jog visuomet regėjo save kine, tačiau šiuo metu ją persekioja baimė prarasti asmeninio gyvenimo privatumą. „Aktoriaus kasdienybės neįmanoma nupasakoti žodžiais. Visa tai turi patirti savo kailiu.

Ir nors mano profesija turi aibę pliusų ir gerųjų pusių, šiuo metu mane persekioja baimė ir paralyžiuojanti fobija. Mano gyvenimas nėra įdomus, tačiau paparaciai mano kitaip.

Esu gana uždaras žmogus – bijau prarasti privatumą ir tapti žmogumi be asmeninio gyvenimo. Negaliu įsivaizduoti, kaip galima žiūrėti į aktorių, žinoti visas jo gyvenimo smulkmenas ir vis dar laikyti jį asmenybe“, - tamsiąja žvaigždės gyvenimo kasdienybe dalinosi E. Stone, dar kartą patvirtinusi nuomonę, jog aktorių duona nėra tokia saldi kokia ją laiko didžioji dauguma kino žiūrovų.

Nepaisant aktorės baimių, juostos prodiuseris Chris Columbus apibėrė jaunąją aktorę komplimentais ir pagyromis.

„Emma – labai talentinga mergina. Ši aktorė, manau, filmuosis dar kokius keturis dešimtmečius. Be to, ši mergina turi ir režisieriaus gyslelę. Kartojau jai tai paskutinius kelis mėnesius“, - šypsojosi prodiuseris.

Vyras tvirtino, jog aktorė E.Stone yra tokia protinga, jog kartais bendraudamas su šia mergina prodiuseris jausdavosi bendraujantis su su dvigubai vyresniu žmogumi. „Nepaisant jauno amžiaus Emma turi gyvenimiškos patirties, moka bendrauti su žmonėmis ir viską mato kitaip negu mes visi,“ – tvirtino prodiuseris C.Columbus.

Pagyrų aktorei negailėjo ir kosmetikos milžinės „Revlon“ atstovai, aktores Emmą Stone ir Olivią Wilde pasirinkę savo naujais reklaminiais veidais.

Jau netrukus merginų veidai papuoš ne tik „Revlon“ kosmetikos stendus, tačiau ir bus matomi kosmetikos vaizdo pristatymuose. Vienas kompanijos vadovų, Gucci Westmanas „Revlon“ sprendimą motyvavo itin paprastai: „Emma ir Olivia spinduliuoja vidinę stiprybę, žavesį ir moteriškumą. Emma panašėja į klasikinę gražuolę, tokią, kaip legendinė Grace Kelly. Be to, ji – puiki aktorė. Tuo tarpu Olivia turi pačias nuostabiausias akis žemėje, ji žaisminga ir protinga. Tad tiesiog negaliu sulaukti momento, kai bus paruošta nauja „Revlon“ reklaminė kampanija“, - pasakojo kompanijos „Revlon“ vienas iš vadovų G.Westmanas.

Komiškas ir labai įtaigus filmas „Tarnaitė“, kuriame Emma Stone atlieka pagrindinį, ambicingos žurnalistės Skiter, kovojančios už juodaodžių teises vaidmenį, kinuose startuoja jau nuo spalio 14 dienos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų