Pereiti į pagrindinį turinį

Filmo „Klastingi namai“ režisierius: tokio D.Craigo jūs dar nematėte

2011-10-07 13:53
Filmo „Klastingi namai“ režisierius: tokio D.Craigo jūs dar nematėte
Filmo „Klastingi namai“ režisierius: tokio D.Craigo jūs dar nematėte / Acmefilm nuotr.

Net šešis kartus Oskarams nomituotas airių režisierius Jimas Sheridanas garsėja ne tik savo darbais, bet ir įdomiomis asmenybės savybėmis. 2002 metais apie savo šeimos problemas viešai papasakojo sukūręs tikrais biografiniais faktais paremtą filmą "In America", laisvalaikiu kuria reklaminius klipus vien tik Azijos kompanijoms, rašo scenarijus kitiems režisieriams, yra žinomas kaip tiesmukai į akis rėžiantis tiesą (kokia ji bebūtų) ir augina lenktynių žirgą, vardu Vinnie Roe.

Jau spalio 14 dieną kino teatruose išvysime naujausią režisieriaus darbą „Klastingi namai“, kuriame net neparskaitę scenarijaus sutiko vaidinti Danielis Craigas („Paguodos kvantas“, „007 Kazino Royale“, „Pasipriešinimas“), Rachel Weisz („Be abejo, turbūt“, „Numylėtieji kaulai“, „Mano vaivorų naktys“) bei Naomi Watts („Malholando kelias“, „21 gramas“).

„Tai neabejotinai geriausias D. Craigo vaidmuo. Įdomu dar ir tai, kad šį aktorių pirmą kartą pamatysite šeimos žmogaus amplua, o ne kaip kokį Džeimsą Bondą. R. Weisz - tai moteris, kurią prie altoriaus nusitempti svajoja didžioji dauguma vyrų. Nesu sutikęs kitos tokios universalios ir visu šimtu procentų savo darbui atsidavusios aktorės. Na, o apie N. Watts net kalbėti nereikia - tai vienintelė aktorė pasaulyje, sugebanti vaidinti akimis“, - kūrybinę komandą giria J.Sheridanas.

Žymusis režisierius neabejoja, psichologinis trileris „Klastingi namai“ patiks įvairaus plauko žiūrovams: „Tai istorija, kurioje yra mistikos, dramos, siaubo elementų, iki paskutinės minutės pagrindinis herojus gyvena du gyvenimus ir nesužinosi, kuris iš jų tikras tol, kol ekrane nepasirodys titrai“.

Drama su trilerio elementais „Klastingi namai“ pasakos istoriją apie Vilą Etentoną (akt. D.Craigas), daug pasiekusį leidėją iš Niujorko. Pavargęs nuo didmiesčio tempo, jis nusprendžia kartu su žmona Libe (akt. R. Weisz) ir dviem dukrelėm persikraustyti į užmiestį. Įsikūrusi naujame name, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo tobulas, šeima sužino, jog čia įvyko kelios žiaurios žmogžudystės.

Šiame name buvo nužudyta motina su vaikais. Vilas nusprendžia pats ištirti šiurpą keliančią istoriją, nes namo sienos, rodos, dar mena aukas.

Jo tyrimas atveda pas Aną Paterson (akt. Naomi Watts) – žuvusios šeimos kaimynę. Jiedu bando sudėlioti žmogžudystės rekonstrukciją. Kuo giliau Vilas ir Ana kapsto, tuo kraupesnis vaizdas atsiveria ir paaiškėja, jog praeities įvykiai užmarštin nenugrimzdo. Priešingai: Vilas, rodos prikėlė praeities šešėlius, kurie dabar vėl graso sunaikinti visus, stojusius jų kelyje. Etentonų svajonių namas tampa tikru košmaru. Jei Vilas nieko nedarys, nežinia, kuo baigsis jo akistata su praeities šešėliais.

Filmas „Klastingi namai“ į kino teatrus atkeliaus jau spalio 14 dieną. O kol kas siūlome pažiūrėti juostos anonsą:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų