Pereiti į pagrindinį turinį

„Grįžta vyrai“ laidoje - Š.Kalmanovičiaus interviu apie prabangą

2009-06-05 21:01
„Grįžta vyrai“ laidoje - Š.Kalmanovičiaus interviu apie prabangą
„Grįžta vyrai“ laidoje - Š.Kalmanovičiaus interviu apie prabangą / Redakcijos archyvo nuotr.

Rusas, tapęs milijonieriumi Lietuvoje, ir Lietuvos žydas, suklestėjęs Rusijoje. Ateinančio antradienio TV3 laidoje „Grįžta vyrai“ atviriems pokalbiams ryšis Viktoras Uspaskichas ir Šabtajus fon Kalmanovičius.

Vyrai, kuriems dažniausiai klijuojama etiketė „skandalingas“, birželio 9-osios vakarą 20.10 val. atvirai pasakos apie pinigus, moteris ir kitus nuodėmingus malonumus.

Kas turtingo vyro rankose tampa pramoga? Žaidimas su likimu, krepšinio komanda ar... moterys? Kaip savo vyro paklydimus, menamus ir tikrus, vertina Jolanta Uspaskich? Milijonieriaus žmona puikiai prisimena, kaip prieš 20 metų pamilo vaikiną, kurio didžiausias turtas tuomet buvo vyriškas žavesys ir romantiška siela. Šiandien save laiminga vadinanti moteris visgi prisipažįsta dėl skandalų, lydinčių jos vyrą, patirianti didelį spaudimą.

Tik porai dienų į Lietuvą atvykęs Šabtajus fon Kalmanovičiaus „Grįžta vyrai“ laidos žurnalistams davė interviu, kuris buvo derintas kelis mėnesius. Prieš tai žadėjęs pusvalandį savo brangaus laiko, pokalbį užtęsė iki pusantros valandos.

Pirmasis milijonas, netikėtai sukritęs į Lietuvos žydo Šabtajaus Kalmanovičiaus kišenę, neatėmė jam proto ir jis įgyvendino savo didžiausią svajonę - apkeliavo visą pasaulį. Kiti, taip pat fortūnos dėka jo sąskaitoje atsiradę pinigai visgi susuko milijonieriui galvą ir leido naujasis turtuolis juos be nuovokos.\

100 tūkst. eurų kainuojanti porceliano lėkštė Kalmanovičiui nėra beprotiškas pirkinys. Tačiau kas gyvenime svarbiausia jam pačiam? Su daugeliu pasaulio garsenybių be kreipinio „jūs“ bendraujantis Šabtajus neslepia, kad už šnipinėjimą priešiškai valstybei kalėjime praleisti penkeri su puse metų kainavo jam daug.

„Pašlijo sveikata ir gyvenimas sustojo“, - sako apsukrus milijonierius ir šioje blogybėje atradęs naudą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų