Pereiti į pagrindinį turinį

H.Jackmanas Holivudą keičia Bolivudu

2011-03-29 13:49
H.Jackmanas Holivudą keičia Bolivudu
H.Jackmanas Holivudą keičia Bolivudu / Forum Cinemas nuotr.

Panašu, kad vienas pagrindinių „Iksmenų“ serijos aktorių Hugh Jackmanas nusprendė visą laisvą laiką, likusį nuo filmų serijos „Iksmenai” filmavimų, skirti dainoms ir šokiams.

Tinklapis „The Hoollywood Reporter“ praneša, kad australų aktorius derisi su žinomu Indijos režisieriumi dėl dalyvavimo Bolivudo projektuose.

Pats H.Jackmanas patvirtino šią informaciją specialioje spaudos konferencijoje, kurioje dalyvavo ir populiarus indų aktorius Shah Rukh Khan. Kolegos kartu net atliko šokio numerį.

Anksčiau buvo skelbiama, kad iki gegužės 15d. aktorius nudžiugins San Francisko miesto gyventojus savo koncertine programa „Hugh Jackaman In Performance“, kurioje atliks pačias mėgstamiausias dainas iš Brodvėjaus miuziklų.

Aktoriaus dienotvarkėje atsirado laisvo laiko po to, kai filmo „Iksmenai. Pradžia: Ernis“ tęsinio filmavimo darbai buvo nukelti neapibrėžtam laikui, nes iš projekto pasitraukė neseniai „Juodąją gulbę“ pasauliui pristatęs režisierius Darren Aronofsky.

Nepaisant pasikeitimų kūrybinėje komandoje, naujausia „Iksmenų“ serijos dalies [pasaulinė premjera jau pakeliui – birželio 3 dieną į Lietuvos kino teatrus atkeliauja nauja sagos dalis „Iksmenai. Pirma klasė“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų