Pereiti į pagrindinį turinį

Išsiskyrė Holivudo superžvaigždžių pora D.Moore ir A.Kutcheris

2011-11-18 12:16
Išsiskyrė Holivudo superžvaigždžių pora D.Moore ir A.Kutcheris
Išsiskyrė Holivudo superžvaigždžių pora D.Moore ir A.Kutcheris / Scanpix nuotr.

Aktorė Demi Moore ketvirtadienį „su dideliu liūdesiu“ paskelbė, kad nutrūko žiniasklaidą itin dominusi jos santuoka su Ashtonu Kutcheriu, kuris, kaip pranešama, buvo neištikimas žmonai su daugiau nei perpus už ją jaunesne moterimi.

D.Moore pranešimas patvirtino jau ne vieną mėnesį pasirodančius pranešimus apie šios Holivudo superžvaigždžių poros problemas. Jiedu susituokė 2005 metais, kai jai buvo 42-eji, o jam - 27-eri. Anksčiau D.Moore 13 metų buvo aktoriaus Bruce'o Williso žmona.

„Su dideliu liūdesiu ir sunkia širdimi nusprendžiau nutraukti savo šešerius metus trukusią santuoką su Ashtonu“, - sakoma 49 metų aktorės pareiškime, kurį paskelbė jos atstovas.

„Kaip moteriai, motinai ir žmonai yra tam tikrų vertybių ir įžadų, kuriuos laikau šventais, ir tokioje dvasioje pasirinkau savo gyvenime žengti į priekį“, - rašo D.Moore.

33 metų A.Kutcheris, kuris neseniai perėmė iš problemų persekiojamos žvaigždės Charlie Sheeno populiarų televizijos serialą „Pustrečio vyro“, kelios minutės po D.Moore pareiškimo pasirodymo „Twitter“ paskelbė graudžią žinią.

„Amžinai branginsiu tą laiką, kurį praleidau su Demi. Santuoka yra vienas sunkiausių dalykų pasaulyje ir, deja, kartais jos žlunga. Meilė ir šviesa, AK“, - rašė jis.

Be to, kad yra garsūs aktoriai, D.Moore ir A.Kutcheris buvo socialinės žiniasklaidos, pirmiausia - „Twitter“, vartojimo pionieriai.

D.Moore, tarp kurios filmų yra 1990-ųjų „Vaiduoklis“ (Ghost), 1992-ųjų „Geri vyrukai“ (A Few Good Men), 1993-iųjų „Nepadorus pasiūlymas“ (Indecent Proposal) ir 1997-ųjų „Eilinė Džein“ (G.I. Jane), dabar gali prireikti naujo „Twitter“ vardo, nes dabartinis yra @mrskutcher.

Kol kas ji „Twitter“ nieko nekomentavo, nors paprastai būtent šiame socialiniame tinkle dalijasi visomis naujienomis ir komentarais.

Gandai apie jos santuokos problemas ypač suintensyvėjo pastarosiomis savaitėmis, po to, kai A.Kutcheris, kaip pranešta, per kelionę su draugais į San Diegą be apsaugos priemonių pasimylėjo su 22 metų moterimi. Tai esą įvyko rugsėjo 24 dieną, per šeštąsias santuokos su D.Moore metines.

Toji šviesiaplaukė teksasietė, Sara Leal, vėliau teigė, jog A.Kutcheris jai pasakė, kad nebegyvena su D.Moore. „Jis sakė, kad gyvena atskirai, ir tai atrodė tikra“, - praėjusį mėnesį sakė ji „UsMagazine“.

„Jis buvo geras ... Tai nebuvo nenormalu ar iškreipta“, - pasakojo ji ir pridūrė, kad lovoje jiedu kalbėjosi apie politiką, daugiausia - apie respublikonų kandidatus į prezidento postą.

Anksčiau šiais metais D.Moore ir A.Kutcheris įsteigė fondą „Demi and Ashton Foundation“, kurio tikslas - išnaikinti vaikų sekso vergiją.

Tačiau tam tikrų įtampos požymių pasirodė rugsėjį, kai D.Moore „Twitter“ įdėjo sudaužytos širdies atvaizdą ir parašė: „Ar jauti kitą dieną kažkieno kito širdies skausmą, poreikius ir troškimus taip, kaip jauti savus? Iš esmės visi mes siekiame to paties“.

Žurnalo „People“ žiniomis, A.Kutcher atsakęs taip: „Kai DEDIESI žinanti tai, apie ką nieko neišmanai, APKVAILINI SAVE ir MANE“.

A.Kutcheris labiausiai žinomas iš televizijos šou, tokių kaip „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ (That 70s Show) ir „Punk'd“, o šiemet pakeitė Ch.Sheeną populiarioje komedijoje „Pustrečio vyro“.

Didžiajame ekrane jis vaidino tokiuose filmuose kaip 2008-ųjų „Pametę galvas Las Vegase“ (What Happens in Vegas) ir šiemetinėje sekso komedijoje su Natalie Portman „Be įsipareigojimų“ (No Strings Attached).

D.Moore taip pat garsėja tuo, kad 1991 metais nėščia ir nuoga pozavo žurnalo „Vogue“ viršeliui. Tada ji laukėsi dukters Scout LaRue, kuri yra antrasis jos ir B.Williso vaikas. D.Moore ir B.Willisas susituokė 1987 metais, išsiskyrė 2000-aisiais ir turi tris dukras.

Ketvirtadienį D.Moore sakė, kad dabar didžiausią dėmesį skirs savo gyvenimui atskirai nuo A.Kutcherio atkurti.

„Tai sunkus metas man ir mano šeimai, todėl paprašyčiau tokios pačios užuojautos ir privatumo, kuriuos suteiktumėte bet kokiam panašią situaciją išgyvenančiam žmogui“, - sakė ji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų