Kanale moterims – net 4 valandos pozityviosios animacijos

Daugelis mamų pripažįsta, jog Lietuvoje sudėtinga atrasti naudingą, įdomų ir linksmą filmuką mažyliams, kurie dar tik žengia pirmuosius žingsnius, mokosi kalbėti ir patirti. Kaip tik todėl į naujojo kanalo, skirto moterims, – TV8 programą įtrauktas pozityviosios animacijos serialas „Linksmieji traukinukai“ (Chuggington).

„Linksmieji traukinukai“ milžiniško populiarumo sulaukė Amerikoje ir D. Britanijoje. Tai istorijos apie mažųjų, dar tik pradedančių savo keliones traukinukų – Vilsono, Briusterio, Koko ir jų draugų – nuotykius.

Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį pasaulį, primenantį mūsiškį: čia pilna miestų ir kaimų, įvairiausių kraštovaizdžių ir skirtingų kultūrų.

„Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, mažuosius žiūrovus lavinančios, bendrų herojų potyrių ir pomėgių pripildytos situacijos – nuo apsilankymo pas gydytoją iki kasdienių pareigų vykdymo – lavinančios vaiko suvokimą ir skatinančios gerinti socialinius mažųjų įgūdžius.

Vilsono, Briusterio ir Koko nuotykiai Bildėnuose padeda ugdyti pasitikėjimą savimi, formuoti tinkamą vertybinę skalę, lavinti gebėjimą stebėti. „Linksmieji traukinukai“ kvies mažylius kartu dainuoti daineles, bendrauti, piešti, stebėti ir žaisti savaitgaliais net keturias valandas – šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 11.00 val. iki 13.00 val. per TV8.


Šiame straipsnyje: Linksmieji traukinukaiTV8

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių