Pereiti į pagrindinį turinį

Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai?

2011-08-24 19:44
Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai? Kuris iš gražuoliukų bus pasirinktas seksualiai „Armani“ reklamai?

Mados namai „Armani“ pristato naują apatinio trikotažo kolekciją. Tik lieka neaišku, kurį iš trijų seksualių vyrukų „Armani“ pasirinks reklamos veidu. 

Prieš kurį laiką apatinio trikotažo kolekciją pristatė Davidas Beckhamas, vėlesnėje fotosesijoje dominavo Christiano Ronaldo pašėlusiai seksualios nuotraukos. 

Dabar „Armani“ namai gal turės naują gražuoliuką. Į mados namų kolekcijos fotosesiją yra pakviesta pasaulinė teniso žvaigždė Rafaelis Nadalis. 

Rugpjūčio 25 dieną Rafaelis debiutuos Niujorke rengiamose apatinio trikotažo ir džinsų kolekcijų fotosesijose.

Herald aikštėje 20 metrų stendas bus papuoštas Rafaelio nuotrauka. 

„Rafaelis Nadalis yra puikios fizinės formos. Vaikinas pasižymi išskirtiniu grožiu ir itin tinka modelio darbui“, - teigė „Armani“ atstovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų