Pereiti į pagrindinį turinį

Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru

Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru Lady Gaga metus pradėjo bučiniu su Niujorko meru

Popatlikėja Lady Gaga Naujuosius metus sutiko bučiniu su Niujorko meru Michaelu Bloombergu.

Į Times aikštę ji buvo pakviesta kartu su meru nuspausti mygtuką ir nuleisti krištolinį rutulį, skaičiuojantį paskutines Kiškio metų sekundes.

Pranešama, kad į Niujorko Times aikštę buvo susirinkęs rekordinis žmonių skaičius - apie 1 milijoną. Aikštėje snigo konfeti, o dangų virš Manhatano dangoraižių nušvietė įspūdingi spalvoti fejerverkai.

„Negaliu nusakyti jausmo, kuris lydėjo šį vakarą. Tai tarsi poetiška beprotybė. Svajonė išsipildė“, - po renginio socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Lady Gaga.

Naujaisiais metais ji pasižadėjo niekuomet nebijoti „spyrio į dantis“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų