Pereiti į pagrindinį turinį

Naujas Lady Gagos įvaizdis vietos vaizduotei nepaliko

2011-10-01 00:15
Naujas Lady Gagos įvaizdis vietos vaizduotei nepaliko
Naujas Lady Gagos įvaizdis vietos vaizduotei nepaliko / Scanpix nuotr.

Niujorke įvykusiuose "CDFA Fashion" apdovanojimuose pasirodžiusi atlikėja Lady Gaga vėl šokiravo savo apdarais.

Vakaro linksmybėse Lady Gaga pasirodė apsirengusi juoda suknele su ilgu šleifu. Pozuojant fotografams iš po keisto apdaro matėsi ir kontraversiškai vertinamos atlikėjos speneliai.

Tačiau tuo jos pasirodymas nesibaigė. Vakarui įgaunant pagreitį ant Lady Gagos kūno likdavo vis mažiau drabužėlių: kalbą ji rėžė vilkėdama užpakaliuko beveik nedengiančiu korsetu, o po apdovanojimų „Standard“ viešbutyje prasidėjusiame vakarėlyje šėlo vilkėdama tinklinį permatomą apdarą.

Ne vienam teko spėlioti, kaip Lady Gaga jautėsi sėdėdama, mat ant jos užpakaliuko buvo pritvirtinti į spyglius panašūs "pagražinimai".

Visgi Lady Gagos įvaizdžio transformacijos neliko neįvertintos - per apdovanojimų ceremoniją ji buvo pripažinta metų mados ikona.

Padėkos kalboje Lady Gaga sakė: "Aš taupydavau pinigus, kad galėčiau nusipirkti Th.Muglerio vintažo archyvą. Taupiau, nes privalėjau jį turėti. Štai ką iš tikrųjų man reiškia mada. Jūs visi privertėte mane jaustis žvaigžde kol aš dar tokia nebuvau. Dėkoju už tikėjimą manimi".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų