Pereiti į pagrindinį turinį

Niujorke iš terariumo dingusi kobra užsiregistravo tinkle "Twitter"

2011-04-01 17:28
Niujorke iš terariumo dingusi kobra užsiregistravo tinkle "Twitter"
Niujorke iš terariumo dingusi kobra užsiregistravo tinkle "Twitter" / Scanpix nuotr.

Kobra, dingusi iš Bronkso zoologijos sodo Niujorke, užregistravo savo paskyrą socialinio tinklo "Twitter" svetainėje, tuo sudomindama daugiau kaip 150 tūkst. žmonių, tarp jų politikų ir žvaigždžių.

Egipto kobrai, dingusiai iš terariumo, dėmesio skyrė ir Niujorko meras Michaelas Bloombergas.

"Šiandien mes su prezidentu Obama aplankėme Gamtos istorijos muziejų. Mes matėme 94 pėdų (29 metrų) banginį, bet @BronxZoosCobra (kobros slapyvardis "Twitter") - nėra ", - rašė M.Bloombergas antradienį.

Savo užrašuose kobra supažindina skaitytojus apie savo kelionę po Niujorką.

"Šliaužiu į keltą, plaukiantį į Eliso salą. Tikiuosi, kad šįkart reikalai klosis geriau nei tąkart dėl lėktuvo", - atsirado įrašas trečiadienio rytą.

Kobros puslapis atsirado tinkle "Twitter" pirmadienį ir iki trečiadienio vidurdienio susilaukė jau daugiau kaip 150 tūkst. skaitytojų, gerokai pralenkęs paties Bronkso zoologijos sodo svetainę, kurią per visą nuo įsteigimo laiką aplankė tik maždaug 9 tūkst. skaitytojų.

Kas įsteigė paskyrą @BronxZoosCobra vis dar nežinoma.

Zoologijos sodo direktorius yra įsitikinęs, kad kobra vis dar slepiasi terariumo mašinų skyriuje. Zoologijos sodas praneša, kad gyvatės paieškos gali užtrukti kelias dienas ar net savaites, ir, kaip manoma zoologijos sode, ji gali, išalkusi arba norėdama atsigerti, staiga išlįsti iš savo slaptavietės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų