Pereiti į pagrindinį turinį

Pietų Korėjos S.Boyle versija – viešuosiuose tualetuose gyvenęs vaikinas

2011-07-21 19:14
Pietų Korėjos S.Boyle versija – viešuosiuose tualetuose gyvenęs vaikinas
Pietų Korėjos S.Boyle versija – viešuosiuose tualetuose gyvenęs vaikinas / thopakcheong.com nuotr.

Pietų Korėjos talentų šou dalyvis Sung-bong Choi šalies gyventojus sukrėtė ne mažiau nei britė Susan Boyle savuosius. Prie nuostabaus 22 metų vaikino balso prisidėjo dar ir jo ypatingai liūdna gyvenimo istorija.

Jo galingas baritonas skamba kaip dvigubai vyresnio ir dvigubo sudėjimo vyro. Tačiau šou žiūrovus pravirkdė ne tik įstabus jaunuolio balsas, rašo CNN.

„Buvau paliktas vaikų namuose, kai man buvo treji, - S.Choi pasakojo laidos teisėjams. – Penkerių metų iš ten pabėgau dėl to, kad buvau mušamas. Tada pardavinėjau kramtomą gumą ir gėrimus gatvėje. Taip gyvenau apie 10 metų“.

Vaikinas prisipažino, kad nakvodavo ant laiptų ar viešuosiuose tualetuose. Pietų korėjietis nusprendė, kad nori dainuoti, kai, naktiniame klube pardavinėdamas kramtomą gumą, pamatė vieną atlikėją. „Aš buvau sukrėstas dainininko nuoširdumu ant scenos“, - pasakojo vaikinas.

S.Choi prisipažino, kad yra šiek tiek išsigandęs, bet kartu ir sujaudintas pasaulinio dėmesio, kuris jį užgriuvo po dalyvavimo talentų šou.

Prieš atskleisdamas laidos žiūrovams savo balsą, vienadienis statybų darbuotojas kukliai pasakė, kad nelabai gerai dainuoja.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų