Pereiti į pagrindinį turinį

Popiežių pasitiks Vatikano spalvų tualetiniu popieriumi

2011-08-10 17:48
Popiežių pasitiks Vatikano spalvų tualetiniu popieriumi
Popiežių pasitiks Vatikano spalvų tualetiniu popieriumi

Viena didžiausių Europoje produktų iš popieriaus gamintoja „Renova“ pirkėjams pasiūlė Vatikano vėliavos spalvų tualetinio popieriaus.

Taip ji ketina pažymėti kitą savaitę vyksiantį Benedikto XVI vizitą Ispanijoje, praneša naujienų agentūra AFP.

Vienoje pakuotėje yra du iškvėpinto popieriaus ritinėliai: vienas geltonas, kitas – baltas.

Kaip interneto parduotuvėje skelbia kompanija, popierius gali būti naudojamas kaip didelis kaspinas, pasitinkant į Madridą atvyksiantį 84 metų pontifiką.

„Ar gali būti geresnis būdas pagyvinti gatves, nei naudojant šias dideles Vatikano spalvų vėliavas? Atverkite savo langus šventei! Sutikite popiežių Benediktą!“ – tinklalapyje rašo kompanija.

„Renova“ pagamino 10 tūkst. tokio popieriaus pakuočių, viena jų kainuoja 2,76 euro (6,90 lito). Ant pakuotės taip pat puikuojasi užrašas „Aš myliu popiežių“ su širdutės simboliu viduryje.

Popierius pardavinėjamas kompanijos internetinėje parduotuvėje, tačiau „Renova“ rinkodaros direktorius Luisas Saramago teigia, kad tai pirmiausiai „didžiulės vėliavėlės, kurias galima naudoti kaip tualetinį popierių“.

„Visi esame labai jautrūs spalvai. Tai mūsų būdas prisidėti prie džiaugsmo, kuris, be abejo, bus susijęs su šiuo įvykiu“, – pridūrė jis.

Popiežius į Madridą atvyks rugpjūčio 18 dieną ir dalyvaus mieste vyksiančiuose Pasaulio jaunimo dienų renginiuose. Manoma, kad į juos susirinks daugiau kaip milijonas tikinčiųjų.

„Renova“ jau anksčiau pagarsėjo naujoviškais namų ūkio produktais. Tarp netradicinių jos gaminių – tualetinis popierius su drėkinamuoju losjonu, kelių spalvų popieriniai rankšluosčiai ir juodas tualetinis popierius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų