Pereiti į pagrindinį turinį

Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui

2009-02-09 14:22
Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui Prisiminti nepamirštamajam V.Kernagiui

„Džiaugsmo kyla daugiau, nei liūdesio“, - žvalgydamasi po Rotušės sales, kuriose penktadienį buvo sukabinta keliasdešimt Vytautą Kernagį įamžinusių nuotraukų, patikino jo duktė Eglė. Šviesaus atminimo menininkui atminti Spaudos fotografų klubo surengtoje parodoje - įvairiausių V.Kernagio gyvenimo laikotarpių akimirkos.

Paroda marga kaip ir keliasdešimties jos autorių - fotografų būrys. Nuotraukos sukabintos ne chronologiškai ir be fotografavimo aplinkybes paaiškinančių užrašų, bet maestro gerbėjams, tikėtina, nebus sunku susigaudyti, kur užfiksuotas kabaretas „Tarp girnų“, kur V.Kernagio vedamas gražuolių konkursas, o kur - vienas paskutinių jo viešų susitikimų „Baltų lankų“ knygyne.

„Tiesą sakant, namuose dar nei tėvo nuotraukų kabo, nei jo dainų galiu klausytis, - prisipažino Eglė Kernagytė, - bet labai tikiuosi, kad šita paroda po uždarymo atkeliaus į mamos namą, kur norime įrengti atminimo kambarį.“

Parodą Spaudos fotografų klubas norėjo parengti V.Kernagio mirties metinėms, bet planus pakoregavo Rotušės erdvių užimtumas. „Atleiskite, jei kas ne taip - atsiradus galimybei atidaryti parodą fotografijas surinkome ir pakabinome per kelias dienas“, - atsiprašinėjo klubo prezidentas Jonas Staselis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų